Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi segit a leszokásban?

Abc8 kérdése:

Mi segit a leszokásban?

Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Az akaraterő.
2017. nov. 8. 17:53
 2/2 anonim válasza:

Én 10 év után tettem le a cigit, lassan 6 hónapja, hogy nem dohányzom. Addig sem voltam erős dohányos, egy doboz cigi kb. 2-3 nap alatt fogyott el. Hogy konkrétan minek a hatására döntöttem úgy, hogy abbahagyom, nem tudom, egyszerűen csak azt éreztem, hogy elég volt. És annyira nem volt vészes! Egyszerűen elhatároztam magamban, hogy nem gyújtok rá többet és pont. Próbáltam nem rágörcsölni erre a leszokás dologra. Nem mondom, még most is van bennem néha olyan érzés, hogy de jó lenne elszívni egy szál cigit, de elhatároztam valamit, amiről érzem, hogy egy sziklaszilárd elhatározás, és ebből nem engedek semmit. Nem szoktam rá semmilyen más pótcselekvésre, szerintem az csak még nehezebbé teszi a leszokást, mert miközben a pótcselekvést végrehajtod, közben az jár az eszedben, hogy nem teheted meg azt, amit valójában tenni akarsz.

Szóval, hogy is mondjam, el kell engedni. Elszívni az utolsó szál cigit, és azt mondani utána magadban, hogy ez végső soron nem is olyan vészes, ki lehet bírni, túl lehet tenni magad rajta, nem kell ezen görcsölni.

2017. nov. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!