Másnak is feltűnt, hogy egyre több a dohányos Magyarországon, nem tudok már sehova sem menni, hogy ne szívjak én is, a magyarok nem tudnak egészséges életet élni?
Egész gyerekkoromat apám füstjében kellet letöltenem,azóta passzív dohányos vagyok.Még a munkahelyen is mindig rágyújtanak,egyiket a másik után. Ha megyek az utcán,vagy várom a buszt a buszmegállóban nem győzök fickándozni,hogy elkerüljem őket. Ha házi buliba megyek akkor ott a beltéren szívják. Most is 10 emberből a buliban csak én nem szívtam. Szédülök,rosszul vagyok tőle,a tüdőmben olyankor érzek nyomást,ha meg próbálom arrébb hessegetni akkor van aki a szemével majd meggyilkolna.
Vidéken meg mégtöbb dohányos van. Ez olyan mint az alkoholizálás a hajléktalanoknál, sokszor az embererek a szegény, nehéz napjaikat dohányzással próbálják elviselhető tenni drog formájában?
Az emberek idegesek, bizonytalanok minden téren.
De leginkább a jövőben nem látnak alternativát és ezért igy akarják levezetni a feszültséget.
Ami csak pillanatnyi segitség és több a káros mellék hatása mint a jótékony esetleg nyugtató hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!