Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy kis cigis kiképzés?...

Egy kis cigis kiképzés? Elmagyarázna nekem valaki pár dolgot?

Figyelt kérdés

Cigi téren teljesen analfabéta vagyok...

Valaki magyarázna nekem néhàny alap dolgot? Pl a színek milyen erősséget jelölnek, mit jelenet az hogy "pattintós", ha cigit akarsz venni, azt hogyan kell kérni meg ilyesmi...

Előre is köszönöm!

2018. jan. 13. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pattintósat már nem lehet kapni de anno mikor volt a szűrő végén volt egy kis golyó belül amit ha össze nyomtak akkor különböző ízű lett a cigi.

A színek igen erősséget pl fehér / szürke 1mg

Sárga 3-4 kék 4-7 piros 9-10

Kb

2018. jan. 13. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A világosabbaktol haladva a sötètebbek felé "erősődik" a cigi,általában a zőld színük a mentolost jelzi,pattintosat már nem lehet kapni csak szivarkába de ugye az egy más kategória..
2018. jan. 13. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mikor szűnt meg a pattintós? :O
2018. jan. 13. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly májusban.
2018. jan. 13. 20:00
 5/7 anonim válasza:
Már mentolos sincs.... most szoktam át Beyond Marbiról az aranyra.... 16 évesen így is nehéz volt cigit szerezni most meg betiltják amit szeretek....
2018. jan. 13. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Van mentolos èn is west-ice-t vagy west-mentolosat szivok,igaz ezek nem zöld dobozban vannak,de attól függetlenül mèg lètezik..
2018. jan. 14. 08:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Fehér a leggyengébb és piros a legerősebb.
2018. jan. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!