Elmagyarázná valaki a pipázást (bulikon)?
Szoktak pipából füvet és hasist szívni.
Ennek megvan az az előnye, hogy nem kell mellé dohányt is tenni, amit ugye nem mindenki szeret, és nagyon egészségtelen.
Pipába ráadásul kevesebb kell, mint cigibe tekerve.
A kannabisz hatóanyagának nem kell nagyon magas hőmérséklet ahhoz, hogy elpárologjon, így nem is kell meggyújtani, elég csak nagyon felmelegíteni. Ezért sima pipából is lehet úgy fogyasztani, hogy gyakorlatilag el sem ég a növényi anyag, csak megbarnul, és összeszárad. Ez azért jó, mert így még kevesebb kátrány jut a tüdőbe, és sokkal kevésbé irritál.
Ilyen célra vannak melegíthető üvegpipák, illetve komoly célszerszámok, ún. vaporizer-ek (vépörájzer), azaz párologtatók. Ezek elektromos kütyük, amik szabályzott hőmérsékleten tartják a kannabiszt, hogy tuti ne égjen meg, viszont a hatóanyagok elpárologjanak.
Míg az égő növényi anyag kellementlen szagú lehet, addig a kannabisz pára kifejezetten jó illatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!