Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért füvezik mindenki és én...

Miért füvezik mindenki és én miért nem?

Figyelt kérdés

Utoljára 1 éve füveztem és az utolsó alkalom az volt hogy berosszultam de nagyon. Erőseket és sokáig lent tartottam aztan elmentünk a buszhoz, elkezdett zsibadni a lábam aztán felszálltunk a buszra és majd nem elájultam rádöltem a haveromra és nagyon kevesen múlot hogy osszeesek aztan vegul kibirtam es elvonszoltak egy kihaltabb helyre ott leultem aztan kb 10 perc utan jol lettem. Rohadt ehes voltam elmentunk kajalni de nem volt olyan jó a hatása nem volt semmi különös. Azóta nem szivtam, de ha megint szívnék megint ez fog történni?

Sokan az osztalyombol haveri tarsasagombol csinaljak es szoktak engem is hivni es mondom nekik hogy inkabb igyunk (azt nagyon szerettem es birom is)

Van olyan ismerosom aki egyszerre csinalja a kettőt azt hogy?

Mi volt ez a berosszulas elofordulhat megint vagy valami roszabb? A berosszulas elott is fuveztem kb. 6szor de akkor nem szivtam nagyon eroseket es sokat

2017. dec. 9. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Én nem füvezek, és édesanyám, tesóm sem. De a keresztlányom sem, és egyetlen ismerősöm, vagy barátom sem. Sőt nem is tudok olyat aki füvezne.
2017. dec. 9. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Mindenki? Én se ismerek egyetlen embert sem aki füvezne, szerencsére.
2017. dec. 10. 01:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem igy ertettem.... hannem a kornyezetemből szinte mindenki ezzel szorakozik
2017. dec. 10. 07:48
 4/9 anonim válasza:
52%
Valószínűleg azért lettél rosszul mert kicsi volt a toleranciád, vagy mertszar volt a fű... egyébként nekem is előfordult(még amikor füveztem, mostmár nem) hogy nagyon rosszul lettem és inkább rossz élmény lett... szerintem inkább igyál ha engem kérdezel, olcsóbb és nem illegális. Remélem segítettem.
2017. dec. 10. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

1. és 2. válaszoló, nem lehet, hogy csak nem kötik az orrotokra?

Amúgy kérdező, nem lehet, hogy valami szar herbált szívtál?

2017. dec. 10. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Ne füvezz.

Nem tudom addig hogy tudtad , de most nagyon nem megy a magyar nyelv.

Olyan nincs a magyar nyelvben hogy " berosszultam ".

Ráadásul eszméletlen sok hiba van az irásodban.

Mindenki nem füvezik, többek közt én sem.

Sőt én a rokonságban sem, meg a munka társak közt se ismerek aki füvezne.

2017. dec. 10. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 nem tudom mert haverjaimnak nem lett semmi baja tole
2017. dec. 11. 16:42
 8/9 anonim válasza:
berosszultál? max rosszul lettél tőle.
2017. dec. 15. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Sok fajtája van a cannabisnak, van akinek ez jön be, van akinek az. De akinek nem tetszik az élmény, az inkább ne csinálja. Az ivásnál sokkal többre tartom, de ez már egy személyes vélemény.
2017. dec. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!