Miért füvezik mindenki és én miért nem?
Utoljára 1 éve füveztem és az utolsó alkalom az volt hogy berosszultam de nagyon. Erőseket és sokáig lent tartottam aztan elmentünk a buszhoz, elkezdett zsibadni a lábam aztán felszálltunk a buszra és majd nem elájultam rádöltem a haveromra és nagyon kevesen múlot hogy osszeesek aztan vegul kibirtam es elvonszoltak egy kihaltabb helyre ott leultem aztan kb 10 perc utan jol lettem. Rohadt ehes voltam elmentunk kajalni de nem volt olyan jó a hatása nem volt semmi különös. Azóta nem szivtam, de ha megint szívnék megint ez fog történni?
Sokan az osztalyombol haveri tarsasagombol csinaljak es szoktak engem is hivni es mondom nekik hogy inkabb igyunk (azt nagyon szerettem es birom is)
Van olyan ismerosom aki egyszerre csinalja a kettőt azt hogy?
Mi volt ez a berosszulas elofordulhat megint vagy valami roszabb? A berosszulas elott is fuveztem kb. 6szor de akkor nem szivtam nagyon eroseket es sokat
1. és 2. válaszoló, nem lehet, hogy csak nem kötik az orrotokra?
Amúgy kérdező, nem lehet, hogy valami szar herbált szívtál?
Ne füvezz.
Nem tudom addig hogy tudtad , de most nagyon nem megy a magyar nyelv.
Olyan nincs a magyar nyelvben hogy " berosszultam ".
Ráadásul eszméletlen sok hiba van az irásodban.
Mindenki nem füvezik, többek közt én sem.
Sőt én a rokonságban sem, meg a munka társak közt se ismerek aki füvezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!