Aki füvezik, az dohányzik is?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy aki füves cigit szív, az dohányzik mellette, vagy csak a dzsoint?2017. okt. 28. 23:03
1/6 anonim válasza:
Van aki nem cigizik,csak azt szívja! Sok ilyen ismerősöm van!
2/6 anonim válasza:
Az egyik volt osztàlytàrsam 14 éves kora òta füvezik cigi helyet. Egy héten egy jointot/bluntot szív el.
4/6 anonim válasza:
Nem.
Na persze ha naponta elszív 2-3 jointot akkor az már kvázi dohányzik.
5/6 anonim válasza:
Én is csak füvet szivok és nem dohányzom pl.
6/6 anonim válasza:
Fúj, sima cigit sose, szagát se bírom... meg attól is égnek állt a hajam (meg minden ismerősömnek külföldön, mikor meséltem), hogy otthon továbbra is divat (illetve hát spórolás ,mint a fröccs vagy a boros kóla) a dohánnyal kevert joint.
Amúgy legtöbb ismerősöm, aki füvezik, az nem dohányzik. 1-et tudok, aki igen, meg 1-2-t aki partydohányos, de a jó részük egyáltalán nem, nem vonzza egymást a kettő annyira, mint sokan hinnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!