Most akk hogy? (blablalbalblabla)
Szal azt csinom, h dohányzás után a kezemet bekenek kézfertőtlenítővel, ilyen alkoholossalés a számba fújok ilyen szájsprét, és rágó.Nah a szám az nem cigiszagú, de a kezemen érzi anyám, most akkor a kezemmel micsinjak??lehet, h az a baj, h azonnal kenem be?
v ha nem, akkor a kezemmel micsinjak?
esetleg, ha úgy fogom, h a mutató és hüvelykujjam ujjbegye között?
Üdv, ne fogd meg, szívd el szájban :):):) Vagy annyira nem vagy legény,h ajakkal lehamuzz? Amúgy nekem annak idején a jéghideg dolgok segítettek .. Számba havat,jeget vettem: tökéletesen szagtalanított. A ruhád ellen nem tudsz nagyon mit csinálni, azon érezni fogja;
Mellesleg a helyedben én is megfontolnám azt a 11. kiadást a Magyar Helyesírás Szabályait illetően ;)
2 javaslat
1. Vegyel szipkat. Olcso, es teljesen biztos h a kezed szagmentes lesz (de a ruhara nincs gyogyir, esetleg ipari szagtalanito de az meg lekapja rolad a ruhat :D)
2. Elektromos cigi. Probald ki Pesten ingyen ki lehet. Olyan is van amiben eros a nikotin es olyan is amiben lagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!