Első snüssztől hánytam az baj?
Figyelt kérdés
Először próbáltam ilyet és hánytam tőle de előtte szívtam már cigit is. Ha még egyet berakok attól is hányni fogok vagy csak rosszul leszek?tegnap 16:26
3/6 anonim válasza:
Amikor először használtam snüsszt, kb 1 órával korábban bagóztam is. Nem hánytam, de komoly hányingerem volt.
Aztán leraktam a cigit (erős bagós voltam, napi egy doboz), csak snüsszöztem. Nagyon erőssel kezdtem, és így is voltak rosszulléteim.
Valószínűleg mindkettőnknek volt egy "kis" nikotinmérgezésünk.
Szóval: természetesen baj, hogy volt ilyen probléma, másrészt ha még nem tudod elhagyni a nikotint, akkor gyenge snüsszt használj, és csak másodpercekig tartsd a szádban.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezzel bebizonyosodott, hogy nem kell többet a közelébe menned. :)
6/6 anonim válasza:
Igen, baj. Ez jelzés, hogy soha többet ne próbálkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!