Ettől nem lehet komoly bajom ugye? (Többi lent)
Figyelt kérdés
18/F
Nem vagyok egy dohányos sőt, kb 3-dszorra szívtam életemben. És utoljára is.
De legutóbb még kb a nyár elején elszívtam, 3 nap alatt kb 8 szálat.
És úgy szívtam hogy a tüdőmböl fújtam kifele a levegőt, de közben úgy jutattam be a füstöt számba, hogy összehúztam a számat 2 oldalt, és így a füst kb csak a torkomig jutott el.
Na mármost kegyetlenül be vagyok szarva, hogy veszélybe van-e a torkom, vagy hogy nincs-e vmi baja? Mert van mostanában hogy száraznak érzem, és van hogy reggelente és este ilyen nikotinos undorító taknyot köpök fel.
Edzéseken is van hogy futásnál ez jön fel. És eléggé félek hogy vmi baj van.
Ugye ennyitől még nem lesz rák vagy ilyesmi ugye?
2017. nov. 7. 21:27
1/8 A kérdező kommentje:
Ez kitud így tisztulni hogy ha nem szivok és kerülöm is a füstjét, és edzésekre is járok ugye?
2017. nov. 7. 21:32
3/8 anonim válasza:
Persze folyamatosan tisztulsz ki. Ha jol tudom egy szal, 1 nap alatt tisztul. Ugyh ne aggodj!
4/8 anonim válasza:
Ha le sem tüdőzted, akkor nincs nagyon minek tisztulni.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen de a számnak, pontosabban a torkom nak.
Ez mennyire volt káros?
2017. nov. 8. 06:43
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a megnyugtató válaszokat. 😊
2017. nov. 8. 06:43
7/8 Sir. Ryder válasza:
Hat... ha nem tudozod le akkor karosabb mintha letudozned... mert ha nem tudozod le torokrakot kaphatsz... most meg semmi bajod... mert a fust csak egy kicsit meg''egette'' a torkodat...de ne fojtasd... vagy ha mindenaron folytatod akkor tudore szivd... megis mi ertelme az egesznek ha nem szivod tudore? hat rak az ertelmne... igyis ugyis rakos lehetsz ha tudore szivod ha szajba... de azert ennyitol semmi bajod... ha jot akarsz NE FOLYTASD !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!