Most ez komoly?
Ez úgy működik, hogy ha le akarsz szokni a cigaretáról, akkor akár mit csinálhatsz, pl. rajzolsz filctollal egy jelet a hasadra, ez önerőt ad ahhoz, hogy ne gyujts rá.
De ha nem akarok leszokni róla, csak akkor fogom eldobni, ha már annyi füstöt nyeltem, hogy a maradék életemre megundorodtam tőle.
Én most raktam négy pici mágnest a fülembe, majd megírom az eredményt!
Van egy jó hírem! Felbolydulva az oldalon olvasottakra párom is kért négy mágnest a fülébe. Miután behelyeztem neki és beszélgetünk éppen a mágnesesség gyakorlati hatásairól, azt tapasztalta, hogy a fülcsengése a bal fülében elmúlt a jobb fülében viszont alig hallható. Tehát ha dohányzásra nem is, de fülcsengésre meg lehet próbálni.
Ja! És nem kell érte tízezreket fizetni, Én itt vettem a piacon egy ócskástól 70 db 5x3 as neobídium hűtőmágnest, ha jól emlékszem 20 forintért darabját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!