Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most ez komoly?

NONAME36 kérdése:

Most ez komoly?

Figyelt kérdés
99 százalékban biztos vagyok benne, hogy kamu, de azért megkérdezem, hátha vali próbálta a RealQuitet.. XD www.howtoquitblog.info

2015. dec. 10. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne dőlj be az ilyeneknek. Kb. olyan, mint két hét alatt lefogysz 20-30 kilót egy bogyótól :) láttam már magyarul is a hirdetést, persze, hogy kamu
2015. dec. 10. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez úgy működik, hogy ha le akarsz szokni a cigaretáról, akkor akár mit csinálhatsz, pl. rajzolsz filctollal egy jelet a hasadra, ez önerőt ad ahhoz, hogy ne gyujts rá.

De ha nem akarok leszokni róla, csak akkor fogom eldobni, ha már annyi füstöt nyeltem, hogy a maradék életemre megundorodtam tőle.

Én most raktam négy pici mágnest a fülembe, majd megírom az eredményt!

2015. dec. 10. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy jó hírem! Felbolydulva az oldalon olvasottakra párom is kért négy mágnest a fülébe. Miután behelyeztem neki és beszélgetünk éppen a mágnesesség gyakorlati hatásairól, azt tapasztalta, hogy a fülcsengése a bal fülében elmúlt a jobb fülében viszont alig hallható. Tehát ha dohányzásra nem is, de fülcsengésre meg lehet próbálni.

Ja! És nem kell érte tízezreket fizetni, Én itt vettem a piacon egy ócskástól 70 db 5x3 as neobídium hűtőmágnest, ha jól emlékszem 20 forintért darabját!

2015. dec. 10. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A mágnesek szorításától az egész fülcimpám, és páromé is megfájdult. Nos az eltávolítása után tíz perc múlva rá kellett gyújtanom! A párom fülcsengése is visszalát. De szentül esküszik, hogy amíg benne volt, addíg csak enyhe sistergést hallott a jobb fülében. Holnap megpróbálom bevonni szilikonnal a mágneseket és visszahelyezzük a fülünkbe.
2015. dec. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!