Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szoktatok rá a dohányzás...

Miért szoktatok rá a dohányzásra és hány évesen?

Figyelt kérdés

Nyilván a kérdés ahhoz szól aki dohányzik vagy dohányzott

Ahogy észreveszem a többsége a dohányzóknak 20 év alatt szokott rá

Kíváncsi vagyok hogy ki miért szokott rá a dohányzás bármely fajtájára

Esetleg hogy szeretnétek-e leszokni, tapasztaljátok-e a szokásotokat az egészségeteken

Köszi a válaszokat!

( nem provokatív a kérdés, csak érdekel )

2017. okt. 30. 10:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
82%

21 évesen szoktam rá, de azt nem tudom, hogy miért. Valahogy menőnek éreztem saját magam előtt.

13 évig szívtam napi egy dobozzal azután szoktam le. Az motivált, hogy láttam, hogy az embereket teljesen leamortizálja a cigeretta és az utolsó utáni pillanatban (például gégeműtét, tüdőrák) persze leszoknak. Na akkor inkább előbb...

4 év alatt mióta leszoktam kb 1.300.000Ft-ot nem cigarettára költöttem, hanem értelmesebb dolgokra. A nikotinos rágóból nekem napi 1db segített amikor nagy volt a nikotinéhségem.

Azóta nem sípol a tüdőm, nem vagyok állandóan büdös, elkezdtem újra komolyabban sportolni. Plusz dohányozni (szerencsére) egyre cikibb.

2017. nov. 3. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!