Hány évesen és milyen fajta cigivel szoktatok rá a dohányzásra? Mennyi ideig tudtátok titkolni. Ki kinált meg az első cigivel?
Soha senki nem kínált, 5 éve, amikor 18 lettem, egyedül mentem be a boltba és kértem egy piros Lucky Strike-ot. Sosem vonzott a dohányzás, csak azért próbáltam ki, merthát "egyszer ezt is ki kell". Azt mondják, az első szál a legrosszabb, hát a mai napig azt mondom, hogy nekem viszont életem legjobb szála volt. Az íz, az érzés a torkomban, az illata, az egész folyamat, sajnos minden jól esett.
Mai napig titkolom.
15 évesen, kék dunhill volt az első. Utánna 4 évig Marlborot szívtam, most megint dunhillt.Kb fél évig titkoltam. Senki nem kínált, fogtam és rágyújtottam.
20/f
23 évesen szoktam rá. Azt kezdtem tapasztalni, hogy napi 3-4 száltól már rosszul voltam!
Soha nem szívtam túl mélyre a tüdőmre. Max. napi 2 szál már elég volt...
39 évesen önként leszoktam - mivel túl drágának tartottam.
Röviden ennyi a történet.
Üdv: 43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!