Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi számít minőségi cigarettának?

Mi számít minőségi cigarettának?

Figyelt kérdés
Márkák nevére lennék kíváncsi.
2010. máj. 29. 20:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem a Djarum Black az abszolút vezető :D
2010. jún. 2. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Djarum nem éri meg az árát. : )

Jó meg minden, de nem és 1500 magyar forintot.

LUCKY STRIKE!

Bár mostanába a Bond-ban felfedeztem egy kis ropi ízt, nagyon tetszik: D

2010. jún. 4. 19:25
 13/14 anonim válasza:

Ha még aktuális:

Itthon Kapható cigiket fogok írni.

A csúcskategória a Dunhill és a Davidoff, ízesítettben a Djarum.

Eggyel alatta van a Marlboro, és Lucky Strike, és szerintem a Camel is.

2011. márc. 28. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak annyi, hogy a Szimfóniát, Mustangot és Kossuthot és a csempészett (párszor már lefoglalt bedarált majd újrahasznosított cigit) kerüld el.

Ha csak nem akarod egy kartonpapír és a tüdőd szimfóniáját élvezni, vagy egy vadló rúgását érezni a szívedben.

Szegény Kossuth nevével amit csináltak az szörnyű; de ha akarsz egy jót nevetni nézd meg a linket:

[link]

A többi nálunk kapható szerintem minőséginek mondható.

Szerintem amik nagyon jók, és a legjobbak minőségre, azok a Kent(kedvencem), Dunhill, Davidoff és Philip Morris.

Vannak mindenféle ízesített, drága, színes, csilli-villi cigik pl. Djarum, Pink Elephant és Black Devil, de ezeket kevés helyen lehet kapni, (leginkább Bécsben van jó választék mindenféle izgalmas cigifajtából) és sokat nem lehet szívni belőlük, valahogy nem szereti a szervezet. Eredeti indonéz 30mg-os Djarum-ban van anyag, isteni ízű, de jó ideig érzed még a kretek ízét.

Amúgy nagyban ízlés függő a dolog, vannak akik az én Kentem helyére Marlborót, Lucky Strike-ot, Pall Mallt vagy Multifiltert tennének. De én például a Pall Mallt nem szeretem, hiába esküszik rá sok ember viszont a Sophiane-t egész finomnak találom és szerintem a minőségével sincs baj. (ezen általában csak nevetnek :D)

Érdekes az is hogy külföldön más ízűek az ugyanolyan márkájú és típúsú dohánytermékek mint itthon. Pár esettől eltekintve kevésbé jók, keserűbbek talán. Bár lehet hogy csak a megszokás.

2011. jún. 3. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!