Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik egészséges cigizés?

Létezik egészséges cigizés?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy elkezdjek cigarettázni, (30 éves vagyok, soha nem dohányoztam) mert úgy érzem a sok stressz mellett szükségem van valami pótcselekvésre. (Próbáltam a meditációt, de nekem valami olyan kell, ahol fizikálisan történi valami cselekvés, amit akár meló közben űzhetek) De nem akarok nikotinfüggő lenni, és a kátrányra sem vágyom, bőven elég lenne nekem, ha létezne olyan VAPE (elektromos cigi), amibe bele lehet tölteni valami finom ízű anyagot, amiben sem nikotin, sem az a glicerines hülyeség nincs benne. Azt én elpöfögtetném. Létezik ilyen dolog, vagy ez csak egy szép álom?

2017. okt. 16. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Jobban jársz egy stresszlabdával.
2017. okt. 16. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
30 évesen hogy jut ilyen eszedbe? Ennyi értelme volna az életednek.
2017. okt. 16. 12:41
 3/13 A kérdező kommentje:

2-es valaszolo: Hogy erted hogy ,,ennyi ertelme volna az eletednek" ? Nem ongyilkossaggal kapcsolatban gondolkodom, hanem egy egeszseges alternativarol erdeklodom a klasszikus dohanyzas helyett. Ez olyan borzaszto, hogy nem akarom magam nikotinnal es katrannyal mergezni?

Kerem, hogy az alszent tanacsadot kimeljenek, itt egy technikai kerdest tettem fel, hogy letezik-e olyan eszkoz ami karos anyagoktol mentes.

2017. okt. 16. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, most hülyeséget mondok, nem vagyok túl jártas a témában.A párom e-cigit szív, és a likvidek, amiket tölt bele, különböző nikotintartalmúak, van köztük nikotinmentes is. És amúgy mindenféle ízben kapni, ő málnmásat meg csokisat szokott venni.
2017. okt. 16. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
30 èvesen?? Ne most szokj rá!!! Nem csökkenti a feszültsèget. Csak a dohányosok esetèben, mert ők a nikotin sóvárgást enyhítik cigivel.
2017. okt. 16. 13:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem létezik.

Az e-cigi sem egészséges. Akkor sem, ha nincs benne nikotin. Nem egészséges gőzt, párát leszívni a tüdődbe rendszeresen.

Ha valami fizikaira vágysz, akkor én is a stresszlabdát ajánlom.

Vagy, ami nagyon jó szerintem, azok a légzőgyakorlatok. Ezt lehet munka közben is csinálni, pár perc.

2017. okt. 16. 13:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ez olyan borzaszto, hogy nem akarom magam nikotinnal es katrannyal mergezni?"

Akkor mégis a cigaretta melyik részétől várnád a "megnyugtatást?"

2017. okt. 16. 13:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2017. okt. 16. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Nincs olyan liquid amiben ne lenne az általad említett "glicerines hülyesèg"

De ha eddig nem dohányoztál akkor èn se javaslom.

Rendes cigit vèletlenül se vegyèl a kezedbe!!!!

2017. okt. 17. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerinem nem kéne rá szokni. Ha rá is szoksz, akkor inkább az e-cigi. De az sem egészséges. Olyan E-cigi folyadékot válassz, ami nikotin mentes. De megsúgom, hogy abban is van valamilyen szinten nikotin. Na mindegy. Összegezve: Ne rendes cigi hanem inkább ecigi, ne vidd túlzásba, ne szívd annyiszor, a cigi nem fogja csökkenteni a stresszt, legyen e vagy sima cigi, én inkább a sportot választanál. Igaz, te olyat akarsz, amit munka közben lehet, de én nem akarok beleszólni, amit te akarsz. Azt csinálsz amit akarsz. Ebbe nekünk nincsen beleszólásunk. Senkinek. De tényleg inkább a sportot választanám.
2017. okt. 18. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!