Gondolkodom rajta, hogy elkezdjek cigarettázni, (30 éves vagyok, soha nem dohányoztam) mert úgy érzem a sok stressz mellett szükségem van valami pótcselekvésre. (Próbáltam a meditációt, de nekem valami olyan kell, ahol fizikálisan történi valami cselekvés, amit akár meló közben űzhetek) De nem akarok nikotinfüggő lenni, és a kátrányra sem vágyom, bőven elég lenne nekem, ha létezne olyan VAPE (elektromos cigi), amibe bele lehet tölteni valami finom ízű anyagot, amiben sem nikotin, sem az a glicerines hülyeség nincs benne. Azt én elpöfögtetném. Létezik ilyen dolog, vagy ez csak egy szép álom?
30 évesen hogy jut ilyen eszedbe? Ennyi értelme volna az életednek.
2017. okt. 16. 12:41
3/13 A kérdező kommentje:
2-es valaszolo: Hogy erted hogy ,,ennyi ertelme volna az eletednek" ? Nem ongyilkossaggal kapcsolatban gondolkodom, hanem egy egeszseges alternativarol erdeklodom a klasszikus dohanyzas helyett. Ez olyan borzaszto, hogy nem akarom magam nikotinnal es katrannyal mergezni?
Kerem, hogy az alszent tanacsadot kimeljenek, itt egy technikai kerdest tettem fel, hogy letezik-e olyan eszkoz ami karos anyagoktol mentes.
2017. okt. 16. 12:44
4/13 anonim válasza:
Lehet, most hülyeséget mondok, nem vagyok túl jártas a témában.A párom e-cigit szív, és a likvidek, amiket tölt bele, különböző nikotintartalmúak, van köztük nikotinmentes is. És amúgy mindenféle ízben kapni, ő málnmásat meg csokisat szokott venni.
2017. okt. 16. 12:48
5/13 anonim válasza:
30 èvesen?? Ne most szokj rá!!! Nem csökkenti a feszültsèget. Csak a dohányosok esetèben, mert ők a nikotin sóvárgást enyhítik cigivel.
2017. okt. 16. 13:10
6/13 anonim válasza:
Nem létezik.
Az e-cigi sem egészséges. Akkor sem, ha nincs benne nikotin. Nem egészséges gőzt, párát leszívni a tüdődbe rendszeresen.
Ha valami fizikaira vágysz, akkor én is a stresszlabdát ajánlom.
Vagy, ami nagyon jó szerintem, azok a légzőgyakorlatok. Ezt lehet munka közben is csinálni, pár perc.
2017. okt. 16. 13:30
7/13 anonim válasza:
"Ez olyan borzaszto, hogy nem akarom magam nikotinnal es katrannyal mergezni?"
Akkor mégis a cigaretta melyik részétől várnád a "megnyugtatást?"
2017. okt. 16. 13:31
8/13 anonim válasza:
Nem igazán.
2017. okt. 16. 15:21
9/13 anonim válasza:
Nincs olyan liquid amiben ne lenne az általad említett "glicerines hülyesèg"
De ha eddig nem dohányoztál akkor èn se javaslom.
Rendes cigit vèletlenül se vegyèl a kezedbe!!!!
2017. okt. 17. 12:10
10/13 anonim válasza:
Szerinem nem kéne rá szokni. Ha rá is szoksz, akkor inkább az e-cigi. De az sem egészséges. Olyan E-cigi folyadékot válassz, ami nikotin mentes. De megsúgom, hogy abban is van valamilyen szinten nikotin. Na mindegy. Összegezve: Ne rendes cigi hanem inkább ecigi, ne vidd túlzásba, ne szívd annyiszor, a cigi nem fogja csökkenteni a stresszt, legyen e vagy sima cigi, én inkább a sportot választanál. Igaz, te olyat akarsz, amit munka közben lehet, de én nem akarok beleszólni, amit te akarsz. Azt csinálsz amit akarsz. Ebbe nekünk nincsen beleszólásunk. Senkinek. De tényleg inkább a sportot választanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!