Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 3 szál cigi még belefér?

Napi 3 szál cigi még belefér?

Figyelt kérdés
Vannak akik 1 dobozzal is elszívnak ahhoz képest ez még nem olyan káros nem?
2017. okt. 8. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahoz kepest nem. Viszont egy nem dohanyzohoz kepest nagyon is az.
2017. okt. 8. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem sok!mondjuk attól függ hogy kezdő dohányos fiatal vagy akinél ez még mehet feljebb vagy egy olyan ember aki elhatározott egy mennyiséget és azt be tudja tartani mert iszonyú akaratereje van!melyik tipus vagy?milyen cigit szívsz?
2017. okt. 9. 05:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így kezdtem. Ma meg napi 20 kell, sajnos. Ne szokj rá!
2017. okt. 9. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi, hidd el,Magamon tapasztaltam...
2017. okt. 9. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Mint irják mindenki igy kezdi, én is . Először még egy szál is alig ment el, úgy meg szédültem tőle.

De kitartással elértem hogy napi két !! doboz is elment.

Még most nem vagy nagyon rászokva , úgy hogy könnyen abba tudod hagyni ha van akarat erőd.

Később nagyon rossz lesz , nehezebb lesz abba hagyni.

2017. okt. 10. 15:15
 6/7 anonim válasza:
Hülyeség, én kb 15 éves korom óta szívok cigit, és napi 6 szálnál csak koncerteken és bulikon szívok többet. Most vagyok 27 és tudom tartani ezt a mennyiséget. Sőt most tesztelem magam és 2 hete rá se gyújtottam egyáltalán. Nem lehetetlen.
2017. okt. 10. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
2009 óta szivogatok napi 1-3 szál cigiket. Van hogy elmegy egy nap 5-6-7 is, de van, hogy napokig vagy semmi, vagy 1-1 szál. Akkor voltam 20, most 28 vagyok és tartom ezeket a számokat. Nem azért, mert kőbe véstem magamnak, hogy ennyit és nem többet, hanem egyszerüen így alakult ki, nincs szükségem többre. Nem is értem hogy aki napi 1-2 dobozzal szív az hogy bírja. Én elhánynám magam.
2017. okt. 11. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!