Igaz, hogy a cigitől lehet fogyni? Ha igen, leszokás után visszajön ami lement? Tapasztalatok?
14L??
Régesrég egy osztálytársam azért kezdett cigizni, mert állítólag fogyaszt. Amikor később kérdeztük, mondta, hogy bizony, adott le a súlyából: egy év alatt fél kilót... Frászt fogyott! Csak csordához akart tartozni.
Inkább rágózz. Lefoglal, nyáladzol, jóízű lesz a szád és finom a lehelleted. Nincs benne cukor, se káros anyag.
És senki nem attól lesz nagy és felnőtt, hogy rombolni kezdi a testét, az egészségét, csak a csordaszellem miatt.
Ha csak azért gyújt rá valaki, mert megkínálják és ciki visszautasítani, akkor ilyen erővel ingyenk*r*a is lehet, mert ciki visszautasítani a felajánlott tagokat. A fiam itt fagyott le, amikor zsengülő dohányzását kritizáltam meg. :)
Nálunk senki nem dohányzik, gyakorlatilag még a megtévedt bari sem. De nem is büdös a lakás és a ruhánk sem. Jobban érezzük az ízeket, az illatokat. Sokkal többet nyersz, ha nem dohányzol. Teljesebbnek hat az élet is :)
Szerintem.
hát én cigizek, és anyi, hogy ha korán kezdel el cigizni, megáll a növésed is! én 166cm és 65 kg voltam. 16 évesen szoktam rá SAJNA a cigire, és ha hiszitek ha nem, összementem! Ma már csak 162 cm vagyok, és a tetsúlyom pedig 55! DE! Nemszoktam rendszeresen enni, mert általában sosem vagyok othon, sokat sportolok, othon is elég sokat dolgozom, ha rossz az idő csak akkor ülök othon, nézem a TVt, és eszek, mert othon nem cigizek. Akkor eszek naponta vagy 4-5 alkalommal, de ha jó az idő, reggel 8-9 óra körül eszek kenyeret, vagy épp semmit, és aztan már vagy csak dél körül eszek, vagy délután, és ezzel be van fejezve az étkezésem.
Nemvagyok rászokva a cigire, mert én már leszoktam, és jó volt úgy ébredni, hogy végre nem kell félve hazzamennem, nem leszek büdös stb.
Csak azért szoktam vissza, mert a barátom cigizik, és nem tudtam ellenálni a csábításnak.
Szerintem sem érdemes rászokni, mert nagyon káros, valójában nem a cigi fogyaszt, hanem komolyan az, hogy nemeszel, csak akkor inkább a fogyókúra, mint a cigi.
ha meg már régen cigizik valaki, tudőbajos lesz, és állandóan fog krihálni, mert a sok nikotin mind a tüdejére van rászáradva.
Neméri meg!
én semmilyen súlyváltozáson nem mentem keresztül miután leszoktam
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!