Hogy buktatok le szüleitek előtt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 10:22
1/11 anonim válasza:
Ok alltak a parton es neztek engem, ahogy lebukok a viz ala.
3/11 anonim válasza:
A "kedves" nagynéném jött velem szembe az utcán, amikor a barátommal sétáltunk és cigiztünk. Akkor voltam asz'szem 16 éves.
Gyorsan terjedtek a hírek, beindulhatott a forródrót, mert mire hazaértem fél óra múlva, már az egész család tudta. XD
4/11 anonim válasza:
azt hittem nincsenek itthon ,igy ragyujtottam a szobámba😄😄.Hát itthon voltak.
5/11 anonim válasza:
Én sehogy, két-három hét után mondtam anyának, hogy kipróbáltam meg néha elszívok egy-kettőt. Aztán több lett belőle lassan :-D
6/11 anonim válasza:
uh 12:12 ez nagyon ciki :D ha még nem lettek volna otthon a szag úgyis ott marad egy jó ideig, de így még kínosabb :D
Nekem anyám a kabátomban találta meg a dobozt.
8/11 anonim válasza:
-Sehogy. El se hitték volna, hogy 8-10 évesen dohányzom. Volt egy bandánk, mindenki a faterja cigijét csórta, és azt szívtuk délutánonként a város szeméttelepén. Menő voltam, mert apám nemrég tért át a Kossuthról Románcra, és az volt az egyik leghosszabb cigi.
9/11 anonim válasza:
Nálam az volt, h sajnos az óvónő elmondta a szüleimnek. De nagycsoportra már leszoktam, szóval nem volt gáz.
10/11 anonim válasza:
Vendeg volt nalunk igy gondoltam csak nem jonnek be a szobadba kiultem Az ablakba fa**an aztan hallottam hogy nyilik Az ajto probaltam elrejteni de nem sikerult...aztan megkerdeztek h kajalok e de nemet mondtam nem mertem kimenni a szobambol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!