Hogy buktatok le a szüleitek előtt a cigivel?
Engedték,vagy tiltották?
Esetleg vkinek cikis,vagy vicces sztori?
Kort és nemet is légyszi:)
Édesanyám előtt:
Szüleimnek egy ismerőse kereste meg a következővel anyukámat:
-Tudják-e, hogy Ági cigizik?
Mire édesanyám:
-Miért ne cigizhetne egy 20 éves lány?
Azt hitte az illető, hogy hogy lebuktat, hogy kiszúr velem, hogy majd mennyire leszidnak. Nem jött össze.
Mondjuk azért apának nem mondta el anya jóideig. Előtte saját magamat buktattam le:
Kertes házban laktunk, felső szinten a wc-ben rágyújtottam. Apa megérezte. Nem szúrt le, lényegében semmi rossz szava nem volt. Ez úgy egy-két évvel az előző után lehetett. Egy rossz volt benne, hogy utána, mikor először megkínált cigarettával, pont buli után voltam, igen másnaposan, egy porcikám sem kívánta a cigit, viszont ezt azért már csak nem akartam neki mondani. Csak úgy, minden magyarázat nélkül sem akartam visszautasítani, azt hitte volna, hogy megjátszom magam, nem merek előtte rágyújtani. Ráadásul jó erős cigit szívott, symphoniát. Phúúú, de rosszul voltam akkor tőle...
12 éves lehettem.Megtalálta a szimat szatyorban,amivel lébecolni jártam.
Hááááát volt egy kis arckontúr igazítás.:)
Majd 20 évvel később azért leszoktam.
13 évesen már nálunk fél osztály cigizett... én meg ilyen sípos nyalókát vettünk a boltba mikor megettük azzal játszottunk hogy "cigi" anyum egyiik ismerőse meg azthitte igaziból cigiztünk és belettünk köpve de persze anya elhitte,hogy nemvolt igazi c(:
Anyum mesélte: régen amikor tizen valahány éves volt az apukájátol lopott cigit mindig... majd egyszer megkérdezte az apukája az én papám anyumat,hogy kér e anya elszívta Jujj akkorát kapott... elkezdi a papa"Szóval te lopkodod a cigarettáimat?"... majd párév múlva mindig összeveztek a szálakon
anyum 7 év után leszokott mos az utcán hangosan fujjol az emberekre :"D
Én 16 éves voltam ugy volt hogy a telefonom szervizben volt es arra az időre kaptam egy másik telefont ami nem a legjobb egyszer talalkoztam a haverommal pont nem volt pénzünk és egy barna sophiane t vett. És az a telefon valahogy felvette magát a zsebemben. És anyám hívott halott mindent amit beszélgettünk. Valami olyasmit hallott hogy már megint azt a szar szofit vetted meg ilyenek. Utanna felmentunk hozzam a haverommal es pont talalkoztunk anyammal. Es elkezdte mondani hogy na most lebultal. De csak annyit mondott hogy szivjam de ne egy dobozzal naponta. Apam is kb igy fogadta. Azt mondta ez van nemtud leszoktatni es ennyi. De apammal pont elotte par nappal beszelgettunk errol hogy cigizek e. Mert ő már ilyen idősen cigizett es nem baj mondjam el nyugodtan nemlesz baj belole. De ennyi volt. Most 17 eves vagyok es elszoktam jarni ide a kornyekre videozgatni. Es apam pont mosta le a kocsit es mondta hogy nem kell ezert elmennem nyugodtan gyujtsak ra otthon a konyhaba. Es hozza teszem apa mar nem cigizik csak anya.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!