Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha belekevernek egy sörbe...

Ha belekevernek egy sörbe extasyt és iszok belőle egy kortyot, de nem többet, akkor milyen hatást hozhat ki?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy egy minimális mennyisétől is be lehet állni ...de szerintem hülyeség...mi a legrosszabb ami ebben az esetben történhet ?

Lehet szó pulzus emelkedésről? Meg hogy mégis picit jobb a hangulatom de nem felejtek el semmit sem ?

2017. aug. 27. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Az attól függ, mennyi extasyt tesznek bele. Ha egy tablettát tesz egy fél liter sörbe, akkor egy kortytól nem lesz semmi. Ha egy pohár sörbe tesznek 20 tablettát, ott már egy korty is okozhat problémát.
2017. aug. 27. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én teljesen a drog ellen vagyok, de ha ezt csinálod akkor pazarolsz, semmit nem fogsz érezni.

Ha igazi eki (és nem valami más, vagy szennyezett, amire nagy a valószínűség) akkor természetesen megemelkedik a pulzusod, gyorsul a szívverés, de semmit nem felejtesz el.

Óva intelek tőle de ha már úgyis, akkor miután megvan a pirula keress rá a neten a kinézet alapján és olvasd el mi lehet benne, illetve ne felejts el jó sok vizet inni közben.

2017. aug. 28. 03:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetertek a kettessel, de en nem vagyok ellene. Ha mar pia, akkor palinkat vagy vodkat javaslok, az eki.... Nekem gyenge volt, semmi kulonleges effect, siman megultem a padban a suliban. Kerdeztek, valaszoltam. Talan kicsit jobban untam az orat, es akartam, hogy szunet legyen, hogy vegre hallgassak zenet a telomrol. De meg mindig jobban partolom az ekit, mint a spurit. Azt idehaza teljesen szetcseszik :( .. Vagy huzz le 3 kv-t es menj be dolgozni. Nekem meg az is tobb, mint az eki, ne varj el tul sokat tole. Ettol fuggetlenul ne bizalmatlankodva allj az elmeny kezdeten: a tokeletes euforikus drogmamor titka a szer es a hasznalo (+ neha guide) kozotti teljes bizalom :)
2017. aug. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!