Milyen ecigit vegyek?
Ugyanúgy le tudod tüdőzni(:
A liquid pedig átlag 1500 forint, én napi szinten használom, és másfél-két hétig kitart a 10 ml.
(Szerintem amúgy nem ugyanaz az élmény, hiába váltottam ecigire, mindig megkivanom a rendes cigarettát, és mindig ott lapul a retikülben a lucky strike..(: )
Szia, én a helyedben vennék inkább egy Ego AIO-t pár ezer forinttal többe kerül, de nagyon egyszerű és jó kis cucc. Nagyon sokan azt mondják, hogy az a legjobb kezdő e-cigi, nekem is ilyenem van. Kisebb, mint ezek a pálcikák, de egy kicsit vastagabb. Zsebben simán elfér, az AIO MTL porlasztós azaz Mouth To Lung (szájból tüdőbe). Ha azt a sz*r dohányboltos liquidet akarod venni, akkor tényleg 1600 forint és nagyon gagyi minőségű. Legjobban az éri meg, hogyha kevered magadnak otthon vagy valami ismerőstől veszel, aki keveri. 2500 forint az alaplé (500ml) (ebből több fajta van: -ízbajnok: ez kevesebb gőzt ad, de nagyon intenzív ízt -gőzbajnos: jóval több gőzt ad, de valamennyivel kevesebb ízt -50-50: ez fele-fele arányban van) mellé 800-1200 forint között van az aroma és ebből 100-125 mili liquid jön ki. Legdrágább esetben is maximum 400 forintba kerül 10 mili liquidet otthon keverni, ami azért valljuk be... semmi összeg az 1500-1600 forintos gagyi dohányboltos liquidhez.
A másik dolog még amire figyelned az a porlasztó. Ez használattól függ, hogy mennyi időnként kell cserélni, általában kibír 1 hónapot is, ha már nem jó a porlasztó, akkor égett íze lesz, ilyenkor kell cserélni. Ilyen porlasztó itthon olyan 800-1000 forint körül van darabja, de én az AIO-mba ebay-ről szoktam rendelni porlasztót, 5 darab 1400 forint, csak az a baj, hogy 3 hét alatt jön meg.
Esetleg ha kicsit érthetetlenül írtam le, vagy valami kérdésed van, írj nyugodtan!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!