Milyen ecigit vegyek elsonek?
Szia!
Nem tudom milyen iStick-et nèztèlnki magadnak, de a 20-30w-osokkal nem fogsz nagy gőzt csinálni ès az akksi is hamar merül. Èn iStick 30-at max 15W-on használtam.
Nagy gőzt szeretnèl szájból tüdősen használva, akkor arra jó egy ilyen kèszülèk.
Ha egyből tüdőbe használnád (sokan nem így szívják az analóg cigit) akkor a sima iJust2 -t nem ajánlom , sok panasz van rá.
Ha dohányboltban vásárolnál, akkor sok választási lehetősèg nincs.
Nèzz fel magyar nyelvű , külföldi weboldalakra. Ès vegyèl egy iStick Pico-t ès hozzá egy Kanger subtank mini-t. Akksi is kell hozzá azt is rendelhetsz weboldalról (18650). Valószínű nem 15.000 lesz, viszont mindenki igènyèt kielègíti a szett, mert a kangerhez adnak 1 szájból tüdős porlasztót , 1 egyből tüdőst ès egy felújíthatót is. A Pico pedig cserèlhető akksik, így ha az akku megadja magát a kèszülèket nem kell kidobnod, csak 1 új akksit venni.
Aliexpressről rendelve kb. feleennyi :) Nem szoktam "hivatalos" üzletben vásárolni ilyesmit, max. csak liquidet, de azt is netről rendelem, mert úgy olcsóbb.
De ez a DF teljesen ismeretlen, új márka lehet. Ha 2 akksis a készülék, akkor csak külön akkutöltővel tölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!