Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen ecigit vegyek elsonek?

Milyen ecigit vegyek elsonek?

Figyelt kérdés
Szoval az van, hogy szeretnem letenni a cigit, es bar az ecigi is tud kart okozni azert jobb mint a cigi. Szoval valamit ossze kene dobnom... Ha mar ecigit veszek akkor olyat szeretnek aminek nagy goze van.Istick-re gondoltam, de ha valakinek van tapasztalata masfele kutyuknel, annak varom a kommentjet. 15-16 ezernel tobbet nem nagyon szeretnek rakolteni. :)

2017. máj. 15. 18:32
1 2
 1/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha arra gondoltál,akkor vegyél olyat.Állítólag jó.Olyat vegyél aminek sokáig bírja az akkuja.
2017. máj. 16. 06:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom milyen iStick-et nèztèlnki magadnak, de a 20-30w-osokkal nem fogsz nagy gőzt csinálni ès az akksi is hamar merül. Èn iStick 30-at max 15W-on használtam.

Nagy gőzt szeretnèl szájból tüdősen használva, akkor arra jó egy ilyen kèszülèk.

Ha egyből tüdőbe használnád (sokan nem így szívják az analóg cigit) akkor a sima iJust2 -t nem ajánlom , sok panasz van rá.

Ha dohányboltban vásárolnál, akkor sok választási lehetősèg nincs.

Nèzz fel magyar nyelvű , külföldi weboldalakra. Ès vegyèl egy iStick Pico-t ès hozzá egy Kanger subtank mini-t. Akksi is kell hozzá azt is rendelhetsz weboldalról (18650). Valószínű nem 15.000 lesz, viszont mindenki igènyèt kielègíti a szett, mert a kangerhez adnak 1 szájból tüdős porlasztót , 1 egyből tüdőst ès egy felújíthatót is. A Pico pedig cserèlhető akksik, így ha az akku megadja magát a kèszülèket nem kell kidobnod, csak 1 új akksit venni.

2017. máj. 16. 09:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Elmentem vaporba, és egy DF 200 modot sikerült vásárolnom meg egy Kangertech (nem tudom a típusát, este van:P) tankot. Mindezt 27.500 forintba, és jófejek voltak mert ingyem hozzácsaptak 5 ml lötyit is.
2017. máj. 21. 00:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy eleaf istick pico jobb lett volna. Olcsóbban is megúsztad volna és azt szinte minden e cigis ismeri. Ez elég ismeretlen márka. Ennyiért már egy 20 milis liquidet is tehettek volna hozzá.
2017. máj. 21. 07:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudom én is, nem ennyiért kellett volna... De ez kihúzza egy darabig. Véletlenül nem tudja valaki, hogy csak úgy töltődik ha kiveszem az elemeket és azokat töltöm? Mert USB-vel nem tölti, csak valami szoftveres genyóra jó.
2017. máj. 21. 13:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Helyesbítek: iStick Picot 19.990-be, kangertech subtank minit 12-be láttam... Így már más egy kicsit...
2017. máj. 21. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Aliexpressről rendelve kb. feleennyi :) Nem szoktam "hivatalos" üzletben vásárolni ilyesmit, max. csak liquidet, de azt is netről rendelem, mert úgy olcsóbb.

De ez a DF teljesen ismeretlen, új márka lehet. Ha 2 akksis a készülék, akkor csak külön akkutöltővel tölthető.

2017. máj. 21. 22:12
 8/11 A kérdező kommentje:
3 akksis, es mar utana jartam. Igaz, 2 napba tellett de megerte. Arra a 2 orara jol mukodott (mert ugye nincs toltom), akkora felho volt hogy nem latszodtam ki a 180 centimmel, es az izt se rontja el semmi nagyon jo dontes volt reszemrol
2017. máj. 22. 00:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg valami :D Beszereztem a toltot, es mar vagy 1- masfel oraja toltom de meg mindig semmi... Elso toltesnel hosszabb ido kell neki?
2017. máj. 22. 17:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja es a marka nem annyi, hogy "DF", hanem DigiFlavor ha tudtam segiteni. Egyebkent sarga elem van benne, nem tudom hanyas, talan 1000-1200
2017. máj. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!