Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen ecigit vegyek?

Milyen ecigit vegyek?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok ebben az ecigi témában és nem tudom milyet kellene venni. Tudnátok ajánlani valamit?
2014. febr. 17. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
mennyit szánsz rá? + miét van rá szükséged? játék, vagy leszokás/átszokás.l?
2014. febr. 17. 08:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Mondhatni játékból, mert nem nagyon cigizek. Kocadohányos vagyok már elég hosszú ideje és az íze kedvéért csinálnám.

Ár: rögtön nem akarok profi szettet venni, de azért legyen normális és ne az, hogy 2-3 használat és kuka. Ár/érték arányban keresem a legjobbat (kb. 15eFt-ért lehetséges ez?).

2014. febr. 17. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én két éve szivom az e cigit nekem ami bejön,olcso és még jó is,aza az ego-v3 patonnal.Ajánlok egy 1300-ma-es egó aksit hozzá helix v3-patront ez javítható, szétszehető,strapabíró jó izviszaadású és jó a th-ja,és bírja egész nap az aksi.Ez a szett 7000-ft kb,fűgg hogy shopbol reneled vagy van üzlet a környékeden.15-ezerből még bőven jut fojadékra is ami soká elég.Javaslom 10ml vásárlását tőbb ízböl mert mindenkinek más jön be.DE javaslom hogy kicsit olvasgás forumokon ELEKTROMOS CIGARETTA FORUM például jutubon videók v3 egó ólcsó,minőségi nekem bevált, nem vágyom 80 000-ft-os cuccokra 20-év dohányzás napi 1.5-doboz után egyik naprol másikra szoktam le az emlitet cuccal.
2014. febr. 17. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Azokkal annyi probléma van folyton és drága bele a liquid.

Ráadásul hivatalos orvosi vizsgálatok alapján ugyanolyan káros, mint a sima cigi, főleg a szívnek rossz, de nincs hiány a mérgező vegyületekből sem benne.

Nem szeretnél inkább más megoldás után nézni, ami helyettesíti a cigit?

2019. aug. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!