Dohányosok! Miért szoktatok rá? Megbántátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 21:54
1/19 anonim válasza:
Menőzésből több mint 10éve,persze hogy megbántam.Szerintem mindenki,aki rászokott.
2/19 anonim válasza:
Én nem bántam meg. Nagyon szeretek dohányozni!
Én is menőzésből kezdtem el 6 éve.
3/19 anonim válasza:
egyetlen szál cigimet sem bántam meg ezalatt a röpke 6 év alatt.
4/19 anonim válasza:
még énsem bántam meg. h miért szoktam rá, aztsem tudom. csakúgy jött. de nem menőzésből, mert nálunk senkisem dohányzott a suliban
5/19 anonim válasza:
családi okok miatt úgy féléve dohányzok rendszeresen.
előtte is szivtam de kevesebbet.
egyedül azt bánom hogy ilyen drága :(
6/19 anonim válasza:
Én is csak azt bánom, hogy drága, de szeretek cigizni.. Az egész családom, baráti köröm szívta, szívni kezdtem én is. 8 éve.
7/19 anonim válasza:
Családban mindenki cigizik, én is elkezdtem nagyjából két éve. Egyáltalán nem bántam meg.
21 L
8/19 anonim válasza:
Haverok, bulik > társaság jó része cigizett > megkínáltak > kipróbáltam.. Hát így kezdődött.. Ennek már 11-12 éve :( Megbántam mert drága és nem egészséges. Nem érdemes elkezdeni! 29 F
9/19 anonim válasza:
meg nem bantam meg, szeretek dohanyozni. (4 eve)
menozesbol kezdtem, de aztan tulnotte magat...
10/19 anonim válasza:
Kipróbálgattam ízesített cigiket (kíváncsiság), és szép lassan így átestem a ló túloldalára. Kb 3 éve.
Én megbántam. Szeretek ugyan cigizni, de amit ti is írtatok: rohadt sok pénzt visz el, és még egészségtelen is.
Szóval próbálok leszokni (egyelőre mérséklem az "adagom").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!