Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen drog lehet ez aminek...

Milyen drog lehet ez aminek ilyen a mellekhatasa? Tobb lent👇 24/f

Figyelt kérdés

Este szivtam (gondolom fű volt) a haverokkal. Es utanna annyira hamucinaltam. Az igazsagot ossze szodtem a valosaggal es minden osszefuggot mindennel. Es mar ugy emlekeztem egyszer ezt megalmondtam hogy igy halok meg es tegnap minden ugy tortent mint az almomba es mindenre csak az a logikus megoldas vavy magyarazat volt mint az almomba. Nagyon fura volt. Milyen drogtol lehet ez?

(Hulyesegek kimeljenek)

2017. aug. 4. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...

Egyrészt, ha tudod, hogy fű volt, akkor miért kérdezed, hogy milyen drog?

Másrészt, a fűtől nem hallucinálsz, úgy, ahogy pl a filmekben szemléltetik, az max valami nagyon durva herbál lehetett vagy salvia.

Harmadrészt, ki olyan buta, hogy elszív olyan dolgot, aminek még a nevét sem tudja?

Negyedrészt a flessed harmadát tudtam csak megérteni, mert borzalmasan fogalmaztál.

Mondom ezt úgy, hogy én a hallucinogének mellett vagyok.

2017. aug. 4. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Sose használj olyan szert, amiről nem tudod 100%-osan, hogy mi az!! Másodszor pedig, sose használj semmilyen drogot!
2017. aug. 4. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá a haverjaidnál, kíváncsi vagyok én is.

Ha nem ittál előtte, akkor gondolom valami "bio" volt, vagy valami pluszt tettek még bele. Sima fűtől konkrét vizuális hallucinációid nem igazán lehettek. Ezt-azt gondolhatsz/hallhatsz, de látni nem fogsz tőle semmi valótlant.

Ha rám hallgatsz, többet ne szívj velük egyébként. Kivétel, ha bizonyos, hogy rendes fű van náluk :]

2017. aug. 8. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
herbál
2017. aug. 17. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

Hahaha, valami olcsó csöves kínai designer sz@r. A külföldi barátaimmal mindig az ilyen csöves magyar meg kelet-európai fiatalokon nevetünk, hogy nincs pénzük rendes drogokra, és megveszik az ilyen legalja sz@arokat amitől a mentő viszi el őket. Egyszer gyere az USAba vagy UK-be, és vegyél 1 gram tiszta MDMA-t (kb 13.000 ft). Olyan jól fogod magad érezni tőle, hogy sírni fogsz a gyönyörtől, és életed legjobb bulija lesz, másnap meg felkelsz és semmi abjod, éled tovább az életed. Amerikában Mollynak nevezik, Wiz Khalifa csinált is róla zenét, annyira menő a fiatalok között, magyarban meg amikor megemlítem hogy nálunk az a menő, néznek rám banbán hogy az meg mi?

[link]

Skót haverom most volt hollandiaában 4 napos defqon fesztiválom, a 4 nap alatt 3 órát aludt. Végig kokainozta, ketaminozta, mollyzta, füvezte )igazi fű, nem bio szar), és itta a fesztivált, utána meg úgy nézett ki mint egy zombi, de 2 nap alatt kipihente magát. Ti meg elszívtok egy szálat ezekből a sz@rokból azt a mentő visz el. Szánalmas! :D

2017. aug. 20. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, te olyan hülye vagy mint a fa***om, itt játszod az eszed a semmire, hirdeted itt a többi mesterségesen előálított szar cuccot. Akárki megszerezheti M.o.-on is ezeket a szarokat, 13ezer forint meg úgy átbaszás ahogy van, Hollandiából fele áron behozható, Dark webről a legamatörebb ember is beszerezheti magának ezeket a szutykokat.

Ui.: Ezekbe is ugyan úgy bele lehet dögleni, egy kicsit lősz túl a célon, és már pikk pakk azon kapod magad hogy az intenzíven fekszel túladagolás miatt.

2017. aug. 22. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Másnapról meg ne is beszéljünk, népbutítás az egész, hogy felkelsz és semmi bajod, eleinte így van, de hosszas, éves használat után már a másnapok is keményen hazavágnak.
2017. aug. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!