Biófűről leszokás? (Többi Lent)
Évek óta szívja sajnos. Lenne esetleg valami motiváció hogy a párom magától abbahagyja? Kb.2 hónapja vagyunk együtt és szeretnék neki segíteni.Gondolom a szakítás csak ront a helyzeten.Nem tudom mi tévő legyek.
Köszönöm
Köszönöm a hozzászólásokat!
Leírom a siker történetemet hátha másnak is sikerül segíteni ezzel.
Ezt egy privát kérdezőnek írtam úgy gondolom jó ha itt is látható.
A párom október óta teljesen tiszta. Azóta már össze is költöztünk. Mivel nagyon nagyon szeret a feltétel nélküli szeret az elsődleges. Terveztük az összeköltözést. Legelső lépés az volt, hogy arra kértem ha velem van akkor ne csinálja. A második mivel van gyerekem azt mondtam nem szeretném ha a fiam ilyen ember mellett nőjön fel. Többször látta a fiam ilyen állapotban mindig azt hazudtam be van rúgva, és ezt mondtam is neki. Láttam én is teljesen magán kívül amikor azt csinálhattak volna vele amit csak akarnak és velem is agresszív volt, ezt is említettem neki, meg mondtam , hogy a szivem ilyenkor majd megszakadt és ez nagyon nagyon nagy fájdalom nekem. Ha nem szeretett volna igazán, akkor ezeket nem nem vette volna egyáltalán számitásba. Harmadik befejező lépés, hogy a tesója felvette videóra mikor önkívületi állapotban volt. Tiszta állapotban megmutatta neki . Elszörnyülködött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!