Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Biofűről leszokás? (többi lenn)

Biofűről leszokás? (többi lenn)

Figyelt kérdés
3 éve szívom/szívtam ezt a biofüvet és elhatároztam ,hogy mostmár elég lesz.Volt már próbálkozásom a leszokásról de eddig nem jött össze.Próbáltam folyamatosan csökkenteni a mennyiséget és most tartok ott ,hogy 3 napja tiszta vagyok.Elaludni elég nehezen tudok de ez még a kissebbik baj.Étvágyam nincs semmi 3 nap alatt csak 1 almát tudtam megenni egyszerűen nem kívánok semmit.Ez miért van ? Meddig lesz ez így?

2017. márc. 30. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi ez a biofű? Sose hallottam róla :\
2017. márc. 30. 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Másnéven herbál hátha így ismerős :) Lényegében egy szintetikus por amit acetonba feloldanak és valami növényi törmelékre kerül álltalában zsájára.
2017. márc. 31. 01:05
 3/5 Molyember ***** válasza:
Mivel ez nem egy konkrét vegyület, hanem sokféle akármi, ezért senki, még a hozzád hasonló, rendszeres használók sem értenek hozzá. Konkrétan senki sem tudja, mit szívtál éveken keresztül, és ennek milyen következményei lettek. Még a függőség, vagy az elvonási tünetek mértéke, lefolyása sem ismert. Szerintem menj el ezzel egy orvoshoz, biztos többet tud segíteni, mint itt akárki.
2017. márc. 31. 03:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát az ilyesmihez nem nagyon értek, de ha én lennék hasonló cipőben elmennék egy ismerőshöz tanyára nehéz fizikai munkát végezni hónapokig.

De ez csak én lennék, lehet, hogy az ilyesmihez érdemes orvosi segítséget kérni. Akár veszélyes is lehet a leszokás róla.

Ha azt nézem, hogy a sima cigiről leszokásom milyen dühöt váltott ki belőlem, egy sokkal addiktabb cucc valószínűleg még szélsőségesebb reakciókat okoz.

Valami szakértővel beszélj inkább tényleg.

2017. márc. 31. 10:07
 5/5 Jorck ***** válasza:

Az első 3 nap a legnehezebb! Most már semmiképp se add fel, a leghúzósabb részén már túl vagy. Hát így intenzív használat után ezek a tünetek vannak.. Valószínű pár napon belül visszatér az étvágyad is (általában pont 3 nap után), de azért ne egyél túl sokat sem egyszerre mert akkor lehet hogy hányingered lesz. Amúgy még az első 2 hétben van a keményebb elvonás rész, de aztán visszaáll a szervezet a "normális,, állapotba. Esténként érdemes valami enyhe nyugtató teákat (citromfű, macskagyökér, orbáncfű) inni, hogy azért tudj rendesen aludni is.

Tehát ha több részre kellene osztanom a leállást, valahogy így nézne ki:

- Az első 3 nap a legkeményebb (10/10)

- A kezdeti 14 nap még itt ott húzós (10/5)

- Aztán T + 30 nap már elfogadható (10/2)

~ 40-50 nap után már teljesen normális állapotba kerülsz.

+ nem árt valamit kezdened a tudatod rendezésével is ilyenkor, hogy ne kattogással töltsd az időt (pl. nekem a zen meditáció vált be)

Most így kapásból ennyi jutott eszembe; aztán kitartás, csak így tovább!

További szép napot!

;)

2017. márc. 31. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!