Biofűről leszokás? (többi lenn)
Hát az ilyesmihez nem nagyon értek, de ha én lennék hasonló cipőben elmennék egy ismerőshöz tanyára nehéz fizikai munkát végezni hónapokig.
De ez csak én lennék, lehet, hogy az ilyesmihez érdemes orvosi segítséget kérni. Akár veszélyes is lehet a leszokás róla.
Ha azt nézem, hogy a sima cigiről leszokásom milyen dühöt váltott ki belőlem, egy sokkal addiktabb cucc valószínűleg még szélsőségesebb reakciókat okoz.
Valami szakértővel beszélj inkább tényleg.
Az első 3 nap a legnehezebb! Most már semmiképp se add fel, a leghúzósabb részén már túl vagy. Hát így intenzív használat után ezek a tünetek vannak.. Valószínű pár napon belül visszatér az étvágyad is (általában pont 3 nap után), de azért ne egyél túl sokat sem egyszerre mert akkor lehet hogy hányingered lesz. Amúgy még az első 2 hétben van a keményebb elvonás rész, de aztán visszaáll a szervezet a "normális,, állapotba. Esténként érdemes valami enyhe nyugtató teákat (citromfű, macskagyökér, orbáncfű) inni, hogy azért tudj rendesen aludni is.
Tehát ha több részre kellene osztanom a leállást, valahogy így nézne ki:
- Az első 3 nap a legkeményebb (10/10)
- A kezdeti 14 nap még itt ott húzós (10/5)
- Aztán T + 30 nap már elfogadható (10/2)
~ 40-50 nap után már teljesen normális állapotba kerülsz.
+ nem árt valamit kezdened a tudatod rendezésével is ilyenkor, hogy ne kattogással töltsd az időt (pl. nekem a zen meditáció vált be)
Most így kapásból ennyi jutott eszembe; aztán kitartás, csak így tovább!
További szép napot!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!