Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bevittek a rendőrök egy kis...

Bevittek a rendőrök egy kis fogyasztásért, egy hónap után nem történt semmi, folytathatom?

Figyelt kérdés
Egy kis zöldséget fogyasztottunk, nem találtak semmit csak egy őrlőt pici maradványokkal. Már eltelt egy hónap, de semmi, elterelőről se semmiről... lehetne megint fogyasztani? segítsetek!

2017. júl. 6. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Persze, legfeljebb most majd találnak valamit, és akkor nem ússzátok meg ennyivel. Én nem lennék nyugodt a helyedben. Az okos emberek még a mások hibáiból is tanulnak, a hülyék a sajátjukból sem. Én nem ítélem el azt, aki fogyaszt, mert nem én megyek a sittre.
2017. júl. 6. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy szemmel tartanak teged,azert ekkora a csend es varjak,hogy mikor ernek tetten.

Ne igy legyen nem ertek hozza de ez sem kizart...Jobb nem jatszani a tuzzel nem?! Hatha a kovetkezoben nem uszod meg.

2017. júl. 6. 16:49
 3/9 A kérdező kommentje:
de g*ci kemény vagy xd tuti sose pukkoltál még, de azért kösz a válaszod, béke veled! /kérdező
2017. júl. 6. 16:49
 4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: köszi a választ, kicsit le is csillapodtam, végül is nem nehéz kibírni, nem lehet erre igazán rászokni, még így hosszú évek után sem.. kaptál is egy pozitívot az elsővel szemben. béke
2017. júl. 6. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:

abban tényleg lehet vmi h szemmel tartanak és a legváratlanabb pillanatban csapnak le, sajnos az ilyen piszlicsáré hülyeségekbe bőben tudnak energiát fektetni.

szal azért vigyáznék a helyedben, viszont az 1 hónap még nem egy olyan idő ahhoz h ne is legyen már következménye. ha netán pont nyomoznak egy X vonalon és már sokadszorra hosszabbítgatják, akkor mehet ez bőven tovább is.

2017. júl. 6. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

Mi is zöldséglevest csináltunk ma, de nem jelent meg a rendőr.

Amúgy meg menj el elvonóra, ha olyan függő vagy, hogy vágod a centit. Egyed csak, egyed. Hátha megdöglesz bele, egy hülyével kevesebb.

2017. júl. 7. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó válaszoló ha láthatóan lövésed sincs a témáról, akkor mi a f/\szomért ugatsz bele? Remélem te meg beledöglesz a zöldség levesedbe, máris egy rosszindulatú tudatlan paraszttal kevesebb.
2017. júl. 8. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Először is (az előttem 2-vel válaszolónak): senki nem halt meg még a fű miatt, nincsenek káros hatásai, maximum rosszul leszel ha valamilyen problémád van az életben, és rosszul vagy amúgy is. Amúgy te milyen jogon ítélsz el akárkit? :)

Másodszor is (a kérdezőnek): Fogalmam sincs, de szerintem ne tépj egy ideig, aztán ha még mindig csöndes a helyzet, akkor valószínűleg szarnak rád

2017. júl. 10. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Mi ez? Drogos fórum? És még van, aki védi a gyereket? Gyönyörű erkölcsök.
2017. júl. 10. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!