A párom (25F) lassan már két éve dohányzik, pedig asztmás tüneteket produkál. Hogy tudnám lebeszélni a cigiről?
A probléma az, hogy akármit mondok, szerinte a cigizés nem árthat neki, és az asztmás tünetei sem amiatt alakultak ki. Féltem az egészségét, de nem hallgat se az orvosára sem a barátnőjére(rám), pedig nyilván mindannyian jót akarunk neki. És nem is keveset szív: napi majdnem másfél doboz, de ha feszültebb napjai vannak, akkor elmegy kettő is. Szóval nemhogy egészségtelen, de még fizet is érte sajnos.
Nem tudom jó kategóriába írtam-e, mert ide nyilván dohányosok járnak, akik szintén meg lehetnek győződve arról, hogy a cigi nem ártalmas, meg hogy több kárt okoz a benzingőz meg ha végigsétálunk a körúton.
De abban remélem egyetértünk, hogy aki kezd asztmás lenni, annak le kellene raknia a cigit, és ebben kérem a segítségeteket, hogy szerintetek hogyan lehet egy megrögzött dohányost leszoktatni a cigiről, vagy legalább megértetni vele, hogy ártalmas.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!