Hány éven keresztül dohányoztál/vagy még most is, milyen tüneteket okozott már neked /vagy okoz most is ennyi idő után? Kor+nem légyszi!
Már 7 éve cigizek (így belegondolva nagyon sok!), amit konkrétan észrevettem, hogy ha nagyon sokat nevetek, rámjön a köhögés.
Leginkább a megszokás ami miatt cigizek, szerencsére le tudom tenni és nem hiányzik a nikotin. De a végén valahogy mindig újra kezdem :S
L/24
Kb. 1 éve, de én nagyon rendszertelenül, szóval van olyan, hogy egy héten át mindennap (akkor is max 1-2 szál), van, hogy meg egy héten keresztül semmit.
Így nincs tünete, egyelőre.
21/L
7 éve szívom,kezdőként kitartott egy doboz egy hétig is, aztán volt egy durva időszakom, napi 1 doboz minimum megvolt, most pedig 2 doboz tart ki egy hétig (de csak ha dolgozom és nincs időm rágyújtani...)
Tünet semmi egyelőre.
22/L
2 éve dohányzom,azóta még erősebbek a meglévő szívproblémáim.
21/L
10:20!
És ha szívproblémáid vannak miért szívod?
Kedves 14:31!
Ezt a kérdést bármelyik válaszolónak feltehetted volna.Nyilván nekem sem egy leányálom,hogy 21 évesen egy emeletnyit is megterhelő gyalog felmennem a lépcsőn.Nyilván nem vagyok idióta, és mióta észleltem a problémát,megpróbálok tenni ellene.De nagyon kedves,köszönöm a törődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!