Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mire jó a dohányzás? Próbáljam...

Mire jó a dohányzás? Próbáljam ki?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy milyen rossz a cigi, és mégis szívja. Én 19 éves fiú vagyok, de még nem próbáltam, szerintetek próbáljam ki?
2010. máj. 20. 00:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ne, de úgyis azt csinálasz amit akarsz
2010. máj. 20. 00:23
 2/22 anonim ***** válasza:
52%

Egyszer élünk! Nem egészséges, de ki nem sz@rja le?!

Én csak bulikba szoktam, partykon stb... azért még nem vagyok függő...

próbáld ki, bár nem tanácsolom, h szokj rá :S

2010. máj. 20. 00:39
 3/22 anonim válasza:
100%

Ha ennyire buta vagy, Az államot eteted, akkora rajta a jövedéki adó, plusz áfa...

így adózol, marhasokat :D

ezért éri meg cigit csempészni

2010. máj. 20. 00:49
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők már függők és nehéz letenni,azért szivják!De ha eddig nem próbáltad ki,ne is próbáld,nem vesztesz vele semmi,viszont rengeteget nyersz!Megmarad a pénzed és az egészséged;)
2010. máj. 20. 00:54
 5/22 anonim ***** válasza:
68%

Függő vagyok. Most lesz 5. éve.

Töltöm a cigit, és ezalatt az 5év alatt legalább fél milliót elköltöttem dohányra meg papírra.

És hogy őszinte legyek, nem bántam meg, sőt halálom napjáig szeretnék cigizni, mert nagyon jól esik, és élvezem.

Az antidohányosok rosszul fogják fel.

Károsnak káros, de az én káromra megy. Pénzkidobás ha úgy vesszük, de ha erre nem, elkölteném másra azt a pénzt.

Szeretek cigizni!

2010. máj. 20. 02:00
 6/22 anonim ***** válasza:
60%
Ne próbáld ki. Büdös! Jó, meg károsítod az egészséged, de azzal is amit megeszel.
2010. máj. 20. 05:57
 7/22 anonim válasza:
63%

Én 40F vagyok de életemben nem szívtam el 2 szálat de nem is bánom mert van jobb helye is a pénznek mint mérget venni, mert ugye ez az. Azt meg rosszul írta az előttem író, hogy magát mérgezi vele mert a passzív dohányzás ugyan olyan káros tudtommal, az eldobált csikkekről nem is beszélve.

Az édesanyám 35 évig szívta napi 2 dobozzal , hiába mondtuk, hogy káros az egészségére. Amikor nyugdíjba ment elkezdte járni az orvosokat mert kiderült, hogy érszűkülete van ami ugye a a cigizés velejárója. Egyik napról a másikra lerakta.

2010. máj. 20. 10:37
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem fogom kipróbálni, ezt már régen eldöntöttem, fizetni is akartak már érte, ha ki próbálom, de nem tettem. :)

Csak érdekelt ki mit fog válaszolni... köszi.

2010. máj. 20. 15:33
 9/22 anonim válasza:
Kipróbálhatod, legalább rájössz, hogy nem valami jó.... xD
2010. máj. 20. 16:24
 10/22 anonim válasza:
Vegyél inkább egy nagy bongot
2010. máj. 20. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!