Egy-két slukk marihuanás cigi milyen hatással van egy 80 kilós, általában enervált srácra?
Sziasztok!
Pár al kérdést még hozzácsapnék.
Kb. mennyi idő alatt múlnak el a fizikai tünetei? Ilyen kevéstől is bevörösödik a szem? Ha igen akkor az is elmúlik a többi tünettel együt , vagy szemcseppet használjak? Ilyen kicsi adagtól , hogy változik a viselkedésem mentálisan , és fizikailag? Ha mondjuk délután háromkor szívok két slukkot , az este hat-hét órára mennyire fog látszani rajtam? Ilyen álapotban lehet az utcán mászkálni , vagy veszélyt jelentek magamra/másokra?Ha szeretnétek nyugottan érveljetek mellette/ellene , még semmit sem döntöttem el. Nem szeretnék rászokni , csak ki próbálnám. Előre is köszi a válaszokat! : )
egy-két slukktól is be lehet szerintem állni, csak attól függ, mennyi cucc van egy cigiben. például ha egyharmad pakknyi fű van egy cigiben , azt 3 ember elszívja , akkor elvileg beállnak , de ha szar magyarfajta fű, akkor még az sem biztos , hogy egy beállna -e tőle.
Az első alkalom ( szüzesség elvesztése XD) elég változó, mindenkinél más. van aki szétvisítja magát , van aki behányik , van aki kidől mint egy krumplisaszsák.
szerintem 3-4 órával az elszívása után az ember már eléggé képben van. akkor már nem hiszem , hogy meg lehetne látni rajtad annyi idő után. hát hogy kimész-e az utcára , az csak tőled függ. Ha ki mersz egyáltalán menni ... XD , de nem hiszem , hogy ön és közveszélyessé válnál.
Egyszer kipróbálod , szerintem nem tré.
De csak okosan! :)
22/f
nagyon jó ötlet hogy elmentek utána moziba:D
szívjatok el nyugodtan 2en 1 cigit,jól beálltok,és nagyonjóérzés lesz filmet nézni,röhögni rajta,meg falni a kukoricát és önteni magadba a kólát:D
csak arra vigyázzatok,hogy előtte vegyétek meg a jegyeket,és csak utána szivjátok el.és ha elszívtátok,akkor rögtön menjetek be,vegyétek meg a kukoricát ilyesmit,nehogy nagyon beadja,és röhögj akkoris mikor az eladó mondja h mennyit kell fizetned:D
én már régóta csinálom,de nemvagyok rászokva,kizárólag hétvégenként szivok.én úgyveszem mint a piát,csak még az érzés is jobb,és olcsóbban is kijövök:)
Nagyon tapasztaltnak kell lenned ahhoz, hogy tudd, mennyi az a mennyiség, ami elég a betépéshez. Nekem pont múltkor volt ilyen dilemmám, reggel 7-fele álltam buszmegben, zsebemben 0.5 g-vel, ami hétvégéről maradt meg (az eset egy hétfői nap történt). Nem akartam annyira betépni, elvégre suli meg minden, de szerencsére tudtam mennyi az a mennyiség, amit ha még elszívok, simán odaérek első órára, és még kómás se leszek tőle.
Azért remélem sikeresen lezajlott a buli azóta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!