Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy-két slukk marihuanás cigi...

Egy-két slukk marihuanás cigi milyen hatással van egy 80 kilós, általában enervált srácra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár al kérdést még hozzácsapnék.

Kb. mennyi idő alatt múlnak el a fizikai tünetei? Ilyen kevéstől is bevörösödik a szem? Ha igen akkor az is elmúlik a többi tünettel együt , vagy szemcseppet használjak? Ilyen kicsi adagtól , hogy változik a viselkedésem mentálisan , és fizikailag? Ha mondjuk délután háromkor szívok két slukkot , az este hat-hét órára mennyire fog látszani rajtam? Ilyen álapotban lehet az utcán mászkálni , vagy veszélyt jelentek magamra/másokra?Ha szeretnétek nyugottan érveljetek mellette/ellene , még semmit sem döntöttem el. Nem szeretnék rászokni , csak ki próbálnám. Előre is köszi a válaszokat! : )

2010. máj. 18. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Egy-két slukk?! Szerintem az lófasz... Be se fogod érezni.
2010. máj. 18. 21:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Oké , akkor mennyi kell ,hogy "jól érezzem magam" ,de azért ne tépjek be nagyon? ( Nem vagyok nagy spíler a témában)
2010. máj. 19. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:

XD ezvicces.

vagy betépsz vagy nem tépsz be. ha nagyon betépsz akkor menni sem tudsz szóval a kérdés hülyeség. elöször bizsereg a tested aztán mindenen röhögsz aztán elfáradsz és elmúlik. vagyis így tudom megfogalmazni. meg szerintem ez nem a súlyodtól függ. nem tudom mitől. de az 50 kilómmal jobban bírom mint a "nagyobbak". de hát nem tudom. én azt mondanám, ne próbáld ki mert tényleg kurv@jó. és akkor újra akarod. bele estem ebbe a hibába. de olyan jó.:D

2010. máj. 19. 14:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Szia! Figyelj , te most egy tök laikus emberrel beszélsz, még soha nem volt dolgom ilyen anyaggal , azért ezeket a paramétereket adtam meg , mert ezek befolyásolják általában a reakciókat(pl. egy kövérebb embert jobban megviseli az első cigaretta, egy alapból pörgős emberre máshogy hat az energiaital). Akkor gondolom nem ezek befolyásolják a hatást. Szóval nincs átmenet a kettő között? Vagy betépsz , mint az állat , vagy nem?
2010. máj. 19. 15:47
 5/16 anonim válasza:
van átmenet.ez attól is függ mennyit raknak a cigibe. egy átlag cigiből 4-5 jó nagy slukk az már helyrerak de azért még okés:D
2010. máj. 20. 18:25
 6/16 anonim válasza:
ja és még. egyéntől függ mennyi ideig hat. én 3 óra alatt kiszoktam józanodni, annyi az átlag, a szemvörösség elmúlik, megjön az étvágyad.és különösebb veszélyt nem jelentesz senkire, azért ha nagyon betépsz akkor egyedül ne mászkálj úton, még elütnek:D
2010. máj. 20. 18:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2010. máj. 21. 15:05
 8/16 anonim válasza:
vannak erősebb meg gyengébb füvek is, van amiből 1g-t kell elszívnod egyedül hogy betépj, valamelyikből 0,25től is beállsz.
2010. máj. 22. 21:27
 9/16 anonim ***** válasza:
És ha 2en elszívunk egy szálat az még laza de érezhető is ugye?:D
2010. máj. 23. 20:43
 10/16 anonim ***** válasza:
hát az is attól függ milyen erős a cucc, meg mennyi van benn.
2010. máj. 24. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!