Egy-két slukk marihuanás cigi milyen hatással van egy 80 kilós, általában enervált srácra?
Sziasztok!
Pár al kérdést még hozzácsapnék.
Kb. mennyi idő alatt múlnak el a fizikai tünetei? Ilyen kevéstől is bevörösödik a szem? Ha igen akkor az is elmúlik a többi tünettel együt , vagy szemcseppet használjak? Ilyen kicsi adagtól , hogy változik a viselkedésem mentálisan , és fizikailag? Ha mondjuk délután háromkor szívok két slukkot , az este hat-hét órára mennyire fog látszani rajtam? Ilyen álapotban lehet az utcán mászkálni , vagy veszélyt jelentek magamra/másokra?Ha szeretnétek nyugottan érveljetek mellette/ellene , még semmit sem döntöttem el. Nem szeretnék rászokni , csak ki próbálnám. Előre is köszi a válaszokat! : )
XD ezvicces.
vagy betépsz vagy nem tépsz be. ha nagyon betépsz akkor menni sem tudsz szóval a kérdés hülyeség. elöször bizsereg a tested aztán mindenen röhögsz aztán elfáradsz és elmúlik. vagyis így tudom megfogalmazni. meg szerintem ez nem a súlyodtól függ. nem tudom mitől. de az 50 kilómmal jobban bírom mint a "nagyobbak". de hát nem tudom. én azt mondanám, ne próbáld ki mert tényleg kurv@jó. és akkor újra akarod. bele estem ebbe a hibába. de olyan jó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!