Mostanába sokat cigizek, okozhat ez szívritmuszavar szerű tünetet? és meddig tart?
Figyelt kérdés
Pulzusom,vérnyomásom az jó csak ilyen fura érzés jött rám már kb 1órája érzem.olyan mintha dobbanna egyet a szívem a hasamnál.lehet ez attól hogy sokat cigizek?2017. máj. 4. 19:08
1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy 1éve ezzel küldtek sürgösségire,akkor sok volt a kávé is nem csak a cigi,ugyan ilyen érzésem volt akkor is,akkor concor 5mg írtak fel és a mai napig szedem.
2017. máj. 4. 19:22
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta dohányzol? Kb mennyit szívsz el egy nap? A cigarettázás könnyen okozhat szív és érrendszeri panaszokat, szóval könnyen meglehet.
3/8 anonim válasza:
Simán. A nikotin érösszehúzó, és a szívritmust is megbirizgálja, főleg ha egymás után szívsz el többet, vagy jelentősen nőtt mostanában a napi "adagod".
4/8 A kérdező kommentje:
43 vagyok. kb 15 éves korom óta dohányzok,jelenleg az elmúlt napokba a sok ideg miatt közel 2dobozzal.de álltalába 1doboz szokott elmenni,de kb másfél hete közel 2doboz.lehet nagy bajom?vérnyomás pulzus jó,de 10 mérésből 8nál ritmuszavart jelez a vérnyomás mérő.most menjek megint ügyeletre?egyéb más panaszom nincs,csak ideges vagyok meg megvagyok ilyedve.
2017. máj. 4. 19:43
5/8 A kérdező kommentje:
Megnőtt a mennyiség is és egymás után többet,pl 1óra alatt 3 szál
2017. máj. 4. 19:48
6/8 A kérdező kommentje:
Kávét már 1éve nem iszok.elmúlhat ez magától?ha vissza veszem a cigit?de megpróbálom végleg lerakni.remélem a hirtelen leszokásnál mem lehet tünet a ritmuszavar a nikotonhoány miatt?vagy ügyelet?
2017. máj. 4. 19:58
8/8 A kérdező kommentje:
Hál isten elmúlt ez az érzés,de tegnap este 5 óra óta nem gyújtottam rá,most elmúlt reggel 6.igaz közben aludtam is,de az a fura hogy egyenlőre még nem is kívánom a cigit.nem is bánnám ha letudnám tenni.
2017. máj. 5. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!