Szívritmuszavar és dohányzás. Mi bajom történhet?
Figyelt kérdés
Szívbeteg vagyok, és egy ideje (pár hónapja) sajnos rászoktam a dohányzásra. Az elején semmi bajom nem volt, de pár hete érzem, hogy zsibbadnak a kezeim, a lábaim, a hátam, és néha a mellkasom is. Olvastam több helyen is, hogy a dohányzás szívbetegséget okoz, de arról nem írnak semmit, hogy mi van, ha valaki már szívbeteg, mikor rászokik.
Szerintetek ezért zsibbadok? Nagy baj történhet, ha nagyon sürgősen nem szokok le? Máshogy hat rám, mint azokra, akik egészségesek, előbb lesz bajom tőle?
2015. aug. 10. 13:11
1/6 anonim válasza:
Erősödhet a szívritmuszavarod vagy akár szívrohamod is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
És hamarabb, mint egy egészséges embernek?
2015. aug. 10. 13:19
3/6 anonim válasza:
Igen, hamarabb, próbáld meg abbahagyni.
4/6 anonim válasza:
Nem szívbetegséget okoz, hanem az ereket szűkíti össze. Ez felerősíti a szívproblémákat.
5/6 anonim válasza:
Nagyon gyorsan tedd le ha nem akarsz a föld alá menni pár éven belül.
6/6 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!