Melyik fajta cigi a leggyengébb?
Figyelt kérdés
Fesztiválra megyünk, beosztottuk, hogy ki miért "felel", és megkaptam,hogy én vegyem a cigit. (Vicces,mert nem dohányzom.) Milyet vegyek, ami viszonylag gyenge?2015. aug. 6. 22:25
1/7 anonim válasza:
nem konkrét cigi gyenge általában, hanem a legtöbb márkából van fehér dobozos, amik a leggyengébbek 0.1-es nikotintartalmúak. de 0.3ig mindegyik gyengének minősíthető. ha a minőség is számít, akkor pallmall, multifilter és dunhill elég jók.
3/7 A kérdező kommentje:
Most akkor nem fehéret..?
2015. aug. 7. 12:19
4/7 anonim válasza:
Soha nem szívtam még fehéret mivel agyon van vegyszerezve. Kéket vegyél szerintem az közepes erősségű és érzed, hogy szívsz valamit a fehér meg olyan mintha levegőt vennél.
5/7 anonim válasza:
Igy van, ezek a "hegyi levegő" (fehér, sárga) cigik károsabbak mint az erősebbek, mivel a molekuláik kisebbek, így a tüdő mélyebb rétegeibe is bejutnak. Szerintem közepeseket vegyetek. Gondolom nem egy doboz (esetleg fajta) cigit vinnétek, ezért írok egy pár minőségit.
Ha szívsz, inkabb minoségit, mint a vegyszeres gazdaságosat.
lucky strike, camel, dunhill, marlboro, davidoff.
De szerintem partira valami pattintós kellene.
Én azt mondom, hogy arany pattintós marlboro (bár nekem nem jott be, de sokaknak igen) vagy fekete dunhill switch, pattintós ez is. (tévesen kéknek hívják, viszont kozepesen eros csak)
6/7 anonim válasza:
Vagy ha magyart akarsz, akkor kék szofi. A kék általában a közepes minden cigiben. Ennél gyengébb, már pénzkidobás.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 11. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!