Durva ha 12 évesen próbáltam ki a cigit?
Én 11 évesen cigiztem először.
2 szál cigit "loptam" el a testvéremtől és elszívtam. Nem volt akkor sem rossz ízű, már akkor tudtam, hogy majd később cigizni fogok...de volt annyi eszem, hogy akkor nem szoktam rá. 15 évesen kezdtem el rendesen cigizni. Szerintem te se cigizzél még 12 évesen mert ebben az életkorodban fejlődik legtöbbet a tested, magasságot stb...
19F
Kipróbáltad, nem baj, ha rászoksz az nagyobb baj lesz.
Haverom 8 évesen szokott rá, faterom 9 évesen kezdte, vannak még ennél durvábbak is, nem kel lekezdeni, hogy "Jaj, hova fajult ez a világ" Faterom sem mai már, mégis gyerekként kezdte, régen sem volt másabb semmi, csak már a technológia fejlettebb, ennyi...
Én is dohányzom, én is korán kezdtem, 14 évesen próbáltam, 15 évesen már havonta elment 1-1- félszál, 16 évesen már hetente pár szál, próbálok minél kevesebbet azóta is.
Ha van akaraterőd nem fogsz rászokni, tőled függ.
Én 11 éves koromban a szivarfa kiszárított "gyümölcsét" vágtam 10 centis darabokra és szívtam. Aztán a szüleim megtudták, és elmondták ha nem akarok olyan alacsony töppedt kis sz*r maradni mint a nagyapám, akkor ne szívjam. Mert nagyfater szintén kisgyermek kora óta cigarettázott és 165 centis maradt, pedig az apja magas volt, és aztán később a fiai, köztük apám is.
Ezzel kellőképp megijesztettek, nem is cigiztem aztán 18 éves koromig, amikor elértem a 180-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!