Pénteken próbáltam először ki a cigit. Szüleim nem dohányoznak így könnyebb nekik megérezni a cigi szagott hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
Ahhoz képest hogy azt mondja mindenki mennyire rossz a cigi..ahhoz képest nem is volt rossz..szerintem. A kezem rettentően büdös volt mikor haza jöttem vagy 20x átsikáltam szappannal és még ugy is lehetett érezni. Egyből fogat mostam és listerinnel át öblitettem a számat sok sprét nyomtam magamra..de még így is nagyon féltem hogy rájönnek. Tudtok még pár tippet adni hogyan tüntessem el a szagott?2015. jún. 7. 15:14
1/6 anonim válasza:
Na mi van? Nem ízlik a füstje? Mert a dohányzáős többek között ezel is jár. bhüdöss lesz a bőrőd a szád. Rákot és egyéb légzőszervi megbetegedést okoz. Függő leszel, ami azt eredményezi ha nem kapod meg a nikotin adagod ideges, feszült leszel. Nem tudsz öszpontosítani. Ráadásul drága hobbi. Úgy gondolod még ezek után is hogy neked is létszükséglet, hogy szívj?
2/6 anonim válasza:
"Ahhoz képest hogy azt mondja mindenki mennyire rossz a cigi..ahhoz képest nem is volt rossz..szerintem."
Ezt majd pár év dohányzás után fogod tudni megállapítani, mikor 10 métert nem tudsz majd futni anélkül, hogy levegő után kapkodj.
3/6 anonim válasza:
Ha nem közvetlen cigizés után mész haza hanem szellőzöl szabad levegőn akkor nem fogják megérezni.. Persze ez attól is függ,hogy csak pár szálat szívtál,vagy pl 1 dobozzal.. A kezeden sokáig érezhető,de azt közelről csak nem szagolgatják,szádból is kimegy egy idő után.. Csak mielőtt hazamennél legyél egy fél órát-3/4 órát szabad levegőn,és kész
4/6 anonim válasza:
2# Évtizedes dohányzás után mondja! :)
Mert 5 éven belül csak ritkán jönnek elő a függőségi fokozatok emelkedésén kívül más probléma.
5/6 anonim válasza:
Egyébként ne cigizz, mert nem leszel menőbb! De a módszer... Friss levegő, ha hazajössz növényi virággal dörzsöld be a kezed! Ha még nem késő igyál 0,25liter teát! És moss szappanos vízzel kezez!
6/6 anonim válasza:
Pénzt költ az ember, hogy füstöt szívhasson. Ha látom, tudom, hogy nincs ki a négy kereke.
Nem menő a cigi, hanem nagyon ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!