Lehett hogy a cigizés miatt gyullad be folyton?
Figyelt kérdés
Elkezdtem cigizni 2hónapja kb.
Régebben is sokszor begyulladt a mandulám.
Antibiutikumos kezelést kaptam rá!
Nem cigizek max 2 hete de most nem gyullad be annyira mint mikor cigiztem. Mi lehett ennek oka?
2017. ápr. 23. 18:03
11/11 anonim válasza:
Azért olyan marha nehéz nem lehet lerakni, ha még csak 2 hónapja szoktál rá. évek, évtizedek múlva sokkal nehezebb lenne, ha egyáltalán sikerülne. Ne legyél önként a dohányzásod rabja, itt az alaklom, hogy végképp leállj, hisz nemrég kezdted el. Később csak megbánnád. Millió egészségügyi rizikófaktort hordoz, méregdrága és büdös, ráadásul önként száműzöd magad vele millió helyről és teremtesz függő állapotot. Tudom miről beszélek, közel 20 év dohányzás után, sokadik próbálkozásra sikerült csak, vért izzadtam, utólag rémlik milyen nehezen szoktam rá, de próbálkoztam, mintha legalábbis muszáj lett volna, istenem, mekkora mar.ha voltam. Te legyél okosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!