Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nicorette quickspray véleménye...

Nicorette quickspray vélemények? Kinek segített a leszokásban?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 napja kezdtem el lefele tenni... néha érzem, hogy segít, de kíváncsi lennék mások véleményére is. Eddig 19 órája egy szál cigit sem szívtam el, így viszont 17 fújás ment el eddig.

2017. ápr. 7. 03:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak placebo. Inkább tejszínhabot fújjál.
2017. ápr. 8. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:
En most vettem egyet. Kivancsi vagyok, hogy neoed sikerult-e vele leszokni. Stresszes idoszakom van, de kuzdok. Ma harmat fujtam, de mind ohajtom. Nem tudom, mennyivel allok le ma, de nek akarok cigit vasarolni.
2017. júl. 11. 13:14
 3/4 anonim válasza:

Én kb egy hete használom. Napi 1,5 dobozt szívtam, most 2-3 szál.

Szerintem - ha placebó, ha nem - tényleg segít, viszont fejben is el kell ennek dőlnie. Igen, csak segít, nem veszi le a teljes “terhet” a válladról. Akaraterő így is kell, de spec nekem jóval kevesebb, mint nélküle.

Én kb fele annyit fújok, mint amennyit cigiznék; ja és 17 éve szívom megállás nélkül.

2018. júl. 24. 18:15
 4/4 anonim válasza:
3/3 Mintha én írtam volna. Napi másfél doboz után ma 3 szál cigit fújtam el. És nem viszem tulzásba a fujkálást mert szérmarja a torkom. Ezért segít. De fejben dől el minden. Havi 60 ezer elég ok rá szerintem.
febr. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!