Gáz ha nem dohányzom? Többi lent
Figyelt kérdés
Az iskolámban a 7. stréberek,5.s pisisek,
6.osak és a háromnegyed 8 évfolyam dohányzik én is ide tartozik a 8. Évfolyamba de nem dohányzom,ezért ki vagyok közösítve, életemben egyszer próbáltam ki csak egy szívást de majdnem ott hánytam magam össze és nagyon rossz volt és nem megnyugtatott hanem felidegesített 2017ben gáz ha 14évesen nem dohányzom?
2017. ápr. 2. 11:21
11/13 A kérdező kommentje:
Én se vagyok igazából a legfényesebb tanuló(3-4)de kitüztem valamit az életemben,egy hosszú boldog,életet
Szép környezettel,érettségivel.
Amiket felsoroltál azok mellett soha..
2017. ápr. 2. 12:31
13/13 Trevor. válasza:
Ha 8-os vagy, akkor az azt jelenti, hogy jövőre mész gimibe vagy szakközépbe. A maradék időt már kibírod az osztálytársaiddal, anélkül, hogy dohányozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!