Ra fogok szokni? Csak neha dohanyzom bulikban, de mar jo ideje es eddig sosem vagytam ra maskor. Azonban
Figyelt kérdés
Most azonban eszembe jutott, hogy elszivnek egy szalat. Raadasul a baratnom cigije nalunk maradt, igy keznel is lenne. Ez mar a raszokas jele, hogy eszembe jutott?
Ti mennyi ido/cigi utan szoktatok ra?
22L
2017. jan. 23. 18:15
1/4 anonim válasza:
A rászokáshoz akarni kell,tapasztalat.
Először én is bulikban szívtam,15 éves koromtól kezdve,aztán a spanok a számba nyomták sulibol hazafele/odafele,és rá egy hónapra már én kértem,aztán megvettem az első doboz cigimet,majd rá még 3 doboznyit,aztán rájöttem hogy nem bírja a pénztárcám és itt vagyok 18 évesen cigarettafüggőként asztalom tele szétszórt dohánnyal büdös vagyok köhögök krákogok.Ha kell,szívjad csak.
2/4 anonim válasza:
"asztalom tele szétszórt dohánnyal" úgy értem,hogy azóta töltöm a cigit
4/4 anonim válasza:
Az a barátnőd cigis doboza, ne szívj belőle. Azért akarod szívni, mert kíváncsi vagy milyen. Pontosan ugyanolyan rossz, mint régebben, nem szívj el egy szálat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!