Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ra fogok szokni? Csak neha...

Ra fogok szokni? Csak neha dohanyzom bulikban, de mar jo ideje es eddig sosem vagytam ra maskor. Azonban

Figyelt kérdés

Most azonban eszembe jutott, hogy elszivnek egy szalat. Raadasul a baratnom cigije nalunk maradt, igy keznel is lenne. Ez mar a raszokas jele, hogy eszembe jutott?

Ti mennyi ido/cigi utan szoktatok ra?

22L

2017. jan. 23. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A rászokáshoz akarni kell,tapasztalat.

Először én is bulikban szívtam,15 éves koromtól kezdve,aztán a spanok a számba nyomták sulibol hazafele/odafele,és rá egy hónapra már én kértem,aztán megvettem az első doboz cigimet,majd rá még 3 doboznyit,aztán rájöttem hogy nem bírja a pénztárcám és itt vagyok 18 évesen cigarettafüggőként asztalom tele szétszórt dohánnyal büdös vagyok köhögök krákogok.Ha kell,szívjad csak.

2017. jan. 23. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
"asztalom tele szétszórt dohánnyal" úgy értem,hogy azóta töltöm a cigit
2017. jan. 23. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs önfegyelmed akkor rá.
2017. jan. 23. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a barátnőd cigis doboza, ne szívj belőle. Azért akarod szívni, mert kíváncsi vagy milyen. Pontosan ugyanolyan rossz, mint régebben, nem szívj el egy szálat sem.
2017. jan. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!