Gáz ha nem dohányzom? Többi lent
Az iskolámban a 7. stréberek,5.s pisisek,
6.osak és a háromnegyed 8 évfolyam dohányzik én is ide tartozik a 8. Évfolyamba de nem dohányzom,ezért ki vagyok közösítve, életemben egyszer próbáltam ki csak egy szívást de majdnem ott hánytam magam össze és nagyon rossz volt és nem megnyugtatott hanem felidegesített 2017ben gáz ha 14évesen nem dohányzom?
Szia! Nyugalom...:)ellenkezőleg
2017-ben már az a "ciki" ha dohányzol.
Szia!
Hozzászólásomat értelmezve...:)
Az ő viselkedésük a ciki...
Ahogyan javasoljuk NE menj a "csordával". Legyél TE az egyéniség és TE ne dohányozz.
Manapság már erős anyagi megfontolásból sem...:)
Én 19 voltam,amikor először próbáltam,úgy,hogy szüleim egészen kiskorom óta dohányoznak,ahogyan jó néhány osztálytársam is.(Végzős gimis voltam)
Én inkább azt éreztem cikinek,hogy kipróbáltam,amikor mindig hangoztattam,hogy nem fogom. Nem szoktam rá,de 2-3 havonta elszívok 1-2 szálat,aztán rájövök,hogy nem,most sem szeretem. Lenyugtatni engem se nyugtat,szóval, ha le akarok nyugodni,akkor inkább veszek pár mélylevegőt.
Köszönöm,nem fogok dohányozni soha,inkább elköltöm annak a sok pénzét másra. :)
Értem most már amit írtál!
Nekem az egész családom a húgom,anyám és rajtam kivul meg mind két pápám,mamám.
Én se akartam kipróbálni de olyan gyors volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!