Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hatásos a nikotintapasz?

Hatásos a nikotintapasz?

Figyelt kérdés
Eddig segítség nélkül próbáltam leszokni, nem megy :-( Kipróbálnám a tapaszt. Mennyire lesz sikeres módszer? Eléggé elszánt vagyok.
2007. nov. 21. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Van akinek bejön,van akinek nem.Akármit is használsz,leginkább AKARATERŐre lesz szükséged!!!!!!!Én pár napja nem szívom,de engem az motivál,hogy több lóvém marad másra.Sok szerencsét!KITARTÁST!!!!!!!!!!!
2007. nov. 23. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem jött be. Sőt még jobban hozzászoktam. Kívántam a cigit közben is, és hát rágyújtottam. Ezután már dupla annyit szívtam. Szerintem menj el egy biorezonanciás kezelésre, nekem bejött. Sokkal hatásosabb, csak hát drága..
2007. nov. 24. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Én is biorezonanciával szoktam le,de szerintem egyáltalán nem drága,ugyanis a tapasszal a kúra kb.30000 Ft és nem ér semmit,a biorezonanciás kezelés meg 6-7000 között van és működik!!Akkor most mi a drága????
2008. jan. 1. 22:23
 4/10 anonim válasza:
100%

Elszívott száltól, dohnyzási szokástól függ. teszem fel rágyujtasz napi 3szor, az kb 3*15 perc nikotinélvezést jelent, mig a tapasz egész nap pumálja beléd. Én a vad, elkerülhetetlen nikotinéhséget csillapitottam vele.

Jobban jár mindenki, ha tényleg elgondolkozik azon hogy miért is kezdett el dohányozni, mi az amit ez a szokás ad neki. Ha ez megvolt járjon utánna /pl interneten/ mi történik egy slukk cigarettafüst elszívásánál a testtel. Milyen hatást vált ki. Dolgozz magad ellen keress undoritó képeket, rákos fiatalok beszámóloit, értelmetlen , elkerülhetetlen végezetek történeteit.

Számold össze mennyi pénzt költesz dohyányzásra, leszokásra. Mit kapnál ebből az összegből?

Ha nem mozogsz kezd el. Próbáld ki hány percig tudsz futni légszomj nélkül. hány felülést, fekvőtámaszt tudsz elvégezni...stb

Ha ezek után is ugy érzed hogy kevés vagy a leszokáshoz akár a homlokodra is ragaszthatod a tapaszt. Ha nem, akkor meg nincs szükséged rá.

2008. jún. 16. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem,semmiféle nikotinpótló szer használata nem segít,mert pont azt juttatsz a szervezetedbe,amitől meg akarsz szabadulni.
2009. jan. 1. 14:46
 6/10 anonim válasza:
100%
mennyibe került a nikotin tapasz????
2010. jún. 30. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hatásos. De legyen, ami motiváljon, különben még unalmadban is rá fogsz gyújtani. én az edzés miatt szoktam le anno 2 évre. Fogalmam sincs, mért szoktam vissza. Asszem, csak úgy... hülyeség volt. De a tapasztól tényleg nem fogod úgy kívánni, csak úgy kb az 1. 1 hét, ami szar, utána nekem könnyű volt.
2010. aug. 21. 02:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont azt juttatja a szervezetbe, amitől meg akarok szabadulni. De egy idő után azt vettem észre, h már a leggyengébbtől is szédültem és akkor már azt sem kellett föltennem. És ezek után már egyáltalán nem kívántam.
2010. aug. 21. 02:03
 9/10 anonim ***** válasza:

A szakértői vélemény erre a kérdésre egyértelműen és csakis a NEM.

Kétségtelenül egy nevetséges vicc és semmi több, mint pénzkidobás.

Vidd be a nikotint tisztán egy növénypárologtatóval, ami kivonja a dohány hatóanyagát melléktermékek nélkül és tökéletesen kielégíti a vágyakozást.

2019. aug. 24. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Felejtsd el!

Ha azonnal leakarod tenni a cigit egy életre, akkor gyorsan válts növénypárologtatóra, ami tisztán kivonja a nikotint a dohányból és nem mérgez minden sz@rral.

2019. aug. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!