A fű milyen hatással van az izgulós emberekre?
Nos. Alapjáraton azt a hatást amit te leírtál, hogy vársz a fűtől, azt felejtsd el. Huzamos idő és sok mennyiség alatt alakul ki a fű fogyasztóknál az a fajta "magatartás", hogy a mindennapi életben nyugodtabbak. Bár ez inkább a dolgok iránti nem törődömségből fakad többnyire. A te esetedben valószínűsíthetően felerősíti az amúgy is meglévő érzéseidet. Szétszort és diszorientált leszel. Kvázi nem csak izgulni fogsz, hanem még rosszul is leszel mellette.
Ha mindennapi megoldást keresel én nyugtatót javasolnék. No persze nem a dögerős verziókat, mint az alprazolam etc.. Hanem gyengébb hatóanyagúakat, vagy egyéb gyógynövény készítményeket, melyek oldják a stresszt, a feszültséget, a lámpalázat de mellette nincs se eufória, se semilyen más mellékhatás. Jó ötlet továbbá a béta-blokkoló is. Olvass utána.
Egy feles házi szilva pálinka senkinek nem jutott eszébe?:D Annó gimibe mindig járnom kellett szövegeket olvasni, vagy verset mondani. Év elején és év végén kellett mindig olvasnom szövegeket. Mikor 11.-es voltam akkor nekem kellett szalagavatón beszélnem, neveket felolvasni stb...
Ez szép és jó, de iszonyatosan nagy lámpalázam volt/van. Ezt jeleztem tanáraim felé, de rossz gyerek voltam suliba, kijártam cigizni, meg kirándulásokkor betéptem. De tanáraim szerint a hangom jó volt, és hogy ne legyenek ezek problémák, elrángattak mindenféle helyekre. Nekem az segített hogy egy feles házi pálinkát megittam, vagy kettöt. Nem leszel tőle részeg, csak felszabadult leszel. A fű nem segítene sajnos, talán akkor hogyha 4 órával beszéded előtt szívnád el. De akkor is fenn áll a veszély hogy beleszel lassúlva, vagy hangod nem lesz olyan. Én házi pálinkát javaslok. Gyorsan jobb kedved lesz, nem veszik rajtad észre, csak azt látják majd hogy milyen magabiztos vagy.
De ezt csak mértékkel. Én havonta vagy két havonta egyszer jártam fellépni, vagy felolvasni valamit. De minden nap ne csináld ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!