A fű milyen hatással van az emberekre?
Nem lehet így összegezve leírni.
Mi nagyjából ugyanannyit szoktunk tenni egy cigibe, van, hogy egyszerűen elalszunk tőle (volt, hgy 2 órát feküdtünk az ébrenlét és az alvás határán a kerti padon), van, hogy ülünk és röhögünk azon, hogy függöny, van, hogy fetrengünk a kanapén, kétpofára zabáljuk a gumicukrot, és fail videókat nézünk vigyorogva, és van hogy iszonyatosan felpörgünk, bulizós zenéket hallgatunk, táncolunk, meg minden. Attól függ, épp milyet sikerül szerezni.
Ami közös, az egyrészt a "lebegő" érzés, bódulat, másrészt meg az, hogy ordenáré nagy marhaságokat gondol és beszél az ember, mi pl a barátommal nyitottunk egy külön noteszt, hogy ezeket felírjuk, mert 5 perc múlva az ember nem emlékszik rá. Elég vicces dolgok vannak benne, amiket utólag mi se értünk, pl "láncfűrésszel ásás", meg "DHL galamb", hasonlók.
Mondhat bárki bármit, engem a füvezés komolyabbá tett.
Persze, ugyanúgy röhögök a poénokon, de úgy érzem, sokkal igényesebb vagyok, mint régen.
Segített kialakítani egy életmódot, mely során könnyebb az egész világot szentelni.
Eljuttat egy spirituális szintre, és cikáznak a gondolataim mindenről.
Elragad egy indokolatlan jókedv is közben.
És sokkal inkább átérzek dolgokat.
Ami józanon jó dolog, az betépve még jobb lesz. Érzelmek, erotika, evés, ismerkedés, olvasás, filmezés.
Továbbá én a gyerekkori emlékeim visszakaparására is használom. Igazából ez a gyermeki visszatérés az alapja az én kis életfilozófiámnak. A fűtől úgy érzem néha, hogy leélem a gyermekkorom, és olyan helyekre juttat el, amiket amúgy rég elfeledettnek hittem.
És még megannyi érdekes "flash" élményt nyújt, amiket nem is lehet elmagyarázni, de mind amolyan felvilágosodás töltetűek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!