A füvet miért "kis részletekben" szívják be?
Úgy értem, hogy ugye úgy kell szívni, hogy kicsit beleszívsz, sok levegőt apróban rászívsz, és ezt megcsinálod háromszor, négyszer, valamint a kifújásnál is kipöfékeled részletekben. Mire jó ez? Miért nem lehet úgy szívni mint a cigit? Ez így miben más?
Köszi
Semmi értelme. Úgy szívod ahogy akarod, az lényeg, hogy minél tovább bentmarad a tüdődben a füstöt, annál több hatóanyagot tud felvenni a tüdőd, ami bekerül a véráramba.
Szal ha lenntartod sokáig, akkor jobban hat.
ejnye. a fű illegális. szóval csak feltételes módban:
ha én szivnék füvet, azért igy szivnám, mert több hatóanyag kerülne a véráramomba, ennél fogva a hatás nagyobb lenne.
de mivel a fű illegális, és még egészségtelen is (már aki szerint...) ezért te se szivd xD
Azért szokták apránként szívni,mert a spanglinak a sima cigihez képest jóval melegebb a füstje,ugyanis a csiga nem sokat hűt rajta.Így nem égeti annyira a torkod,légcsöved,tüdőd..ezért szívnák rá sok levegőt is hogy ne legyen olyan kellemetlen lent tartani.És nagyon fontos hogy legalább 3-4 másodpercig(sokan mondják hogy minnél tovább annál jobb) bent tartsd különben a hatóanyagoknak,köztük a THC-nak is nincs ideje felszívódni és bejutni a véráramba,ergo nem csap szét annyira:)
A kifújás viszont szerintem teljesen mindegy ..akár fejenállva is kifújhatod bár annak nem nincs sok értelme:D
annyi hülyeséget összehordtok.
a THC nem egész 2mp alatt felszívódik a tüdőben.
utána lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!