(Tudom nem ide) A füves haverok, mért erőltetik, hogy szívjak?
ez jellemző a füvesekra am :) azt hiszik megváltják az életed ha rávesznek hogy szívj velük. A szép az egészben, hogy asemmi rosszindulat nincs bennük, egyszerűen jót akarnak neked. ELkönyvelik, hogy mivel ők már x ideje szívnak, és nem érzik a káros hatásait ezért nincs is neki, viszont jó érzés, ezért téged is be akarnak vonni adologba.
és egyébként egyszerűen elképzelhetetlennek tartják hogy valakinek ne essen annyira jól, mint nekik :)
ez érdekes kérdés, mert ez a kínáló viselkedés tényleg a füvesekre jellemző leginkább az összes szerhasználó közül, a piások talán a másodikak.
szerintem az lehet a lényeg, hogy ha pszichoaktív szereket nyom valaki a társaságban, egy másik pedig nem, akkor onnantól nagyon nem lesznek egy hullámhosszon, úgy célszerű, ha mindenki benne van a flashben, vagy ha senki.
Gondolom 15-17évesek lehetnek a haverjaid. Meg te is.
Nálunk nem volt kínálgatás soha. Mindenki örült ha van saját cigire való pénze.
18/F
Kerüld el őket!
még csak az kéne, hogy pár ilyen hülye miatt rászokj!
Figyelj, aki olyat kínál, ami nem jó neked, az nem lehet jó haver.
Szerintem ők a jót akarják neked, hogy te is érezd amit ők éreznek.
És lehet, hogy amikor ők már betéptek akkor te másképp viselkedsz mert te tiszta vagy.!
Máskor ha összeültök,próbálj meg minnél jobban feloldódni, mintha te is füveznél.És hidd el hogy akkor nem fognak nyaggatni hogy szívj, mert nem leszel különc hanem, ugyanúgy viselkedsz mint ők, röhögsz mint állat és fel vagy oldódva..:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!