Sípol a tüdőm mikor levegőt veszek mitől lehet? Többi lent.
2 éve dohányzom 16 eves vagyok sajnos tudom korai es nem helyes de ez van . Egy ideje levegő vételekor Sípol a tudom panik beteg vagyok Egyepkent , es sokszor elkezdek fulladni. Asztmás volt a családba.Erdemes lenne a gyerek purmonologiara beutalót kerni? Válaszokat elore is Koszonom ha lehet normálisakat.
16/L
Üdv lilli👌🏾
Te azt csak hiszed. Attól, hogy nincs MÉG tünete, attól az ő tüdeje is fekete, mint a föld, az érrendszere tropa és gyakorlatilag bármelyik percben beüthet a krakk és kaphat szívrohamot, stroke-ot bármit. Akkor majd néztek, hogy de hát nem volt semmi baja. Majd ha türelmes orvost/patológust kaptok ki, akkor elmagyarázza, hogy hogy működik az emberi szervezet, a magas vérnyomás és a többi. De persze ti cigisek annyira buták vagytok, hogy úgy sem tudjátok felfogni a dolgokat, pedig az internet tele információval. De nem, ti hitegetitek magatok, hajrá. Nem nekünk sípol a tüdőnk, hanem neked,
De az szánalmas, hogy azt hiszed, csak mert apád 20 éve dohányzik, de nem jeletkezett 1 tünet sem, az az jeleneti, hogy makkegészséges. Megsúgom nem az, csak mázlista.
De te aranyom tüdőbeteg vagy már most 16 évesen és ha nem rakod le a cigit, sosem fogsz kigyógyulni belőle. Aztán majd menőzhetsz az SZTK-ba, ott nem fog senki felnézni rád, amiért ilyen "bátor" vagy, hogy 14 évesen elkezdtél cigizni, egy baromnak fognak nézni és nem ok nélkül
Szia Lili!
Én azt javaslom, hogy feltétlen menj el orvoshoz, hogyha tartósan jelentkeznek ezek a tünetek amiket írtál. Amit az előttem szóló írt az annyiban igaz, hogy a cigi káros az egészségre és mindazon betegséget okozhatja amiket ő leírt. Csak egy dolgot nem vett figylembe, mégpedig azt, hogy itt mindenki tud olvasni és rá van írva a cigisdobozra a figyelmeztető szöveg. De visszatérve a kérdésre, ez valószínűleg egy megfázás, vagy ödült hörghurut is lehet, sőtt valószínű, hogy valami ilyesmiről van szó. Én azt javaslom, hogy ne szívj olyan sokat és akkor elmúlik hamarabb:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!