Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sípol a tüdőm mikor levegőt...

Sípol a tüdőm mikor levegőt veszek mitől lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 éve dohányzom 16 eves vagyok sajnos tudom korai es nem helyes de ez van . Egy ideje levegő vételekor Sípol a tudom panik beteg vagyok Egyepkent , es sokszor elkezdek fulladni. Asztmás volt a családba.Erdemes lenne a gyerek purmonologiara beutalót kerni? Válaszokat elore is Koszonom ha lehet normálisakat.

16/L

Üdv lilli👌🏾

2017. febr. 21. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert a cigiben lévő sok sz.r szépen lerakódott a tüdődben, beszűkíti az alveólusokat, szépen begyulladt és ha tovább folytatod a cigizést, fokozatosan elhalnak a szövetek, mígnem a COPD összes tünete jelentkezni fog rajtad és van egy jó hírem: nem gyógyítható ez a betegség. Ja ez neked nem jó hír, de az okos embereknek, akik tudják mivel jár a cigizés, de nem hallgatnak rájuk, mert a cigisek annyira jobban tudják és az ő testük, azt csinálnak amit akarnak, na ők örülnek ennek. De legalább felnőtt korodban ülhetsz az oxigén palack mellett napi 14-15 órát, mert csak így tud elegendő oxigénhez jutni a szervezeted.
2017. febr. 21. 11:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Apám 20 eve dohányzik. Es semmi baja..
2017. febr. 21. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Te azt csak hiszed. Attól, hogy nincs MÉG tünete, attól az ő tüdeje is fekete, mint a föld, az érrendszere tropa és gyakorlatilag bármelyik percben beüthet a krakk és kaphat szívrohamot, stroke-ot bármit. Akkor majd néztek, hogy de hát nem volt semmi baja. Majd ha türelmes orvost/patológust kaptok ki, akkor elmagyarázza, hogy hogy működik az emberi szervezet, a magas vérnyomás és a többi. De persze ti cigisek annyira buták vagytok, hogy úgy sem tudjátok felfogni a dolgokat, pedig az internet tele információval. De nem, ti hitegetitek magatok, hajrá. Nem nekünk sípol a tüdőnk, hanem neked,

De az szánalmas, hogy azt hiszed, csak mert apád 20 éve dohányzik, de nem jeletkezett 1 tünet sem, az az jeleneti, hogy makkegészséges. Megsúgom nem az, csak mázlista.

De te aranyom tüdőbeteg vagy már most 16 évesen és ha nem rakod le a cigit, sosem fogsz kigyógyulni belőle. Aztán majd menőzhetsz az SZTK-ba, ott nem fog senki felnézni rád, amiért ilyen "bátor" vagy, hogy 14 évesen elkezdtél cigizni, egy baromnak fognak nézni és nem ok nélkül

2017. febr. 21. 12:23
 4/11 Lipton. ***** válasza:
Nikotin mérgezés!
2017. febr. 21. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Szervezeted tiltakozik a méreganyagok ellen.
2017. febr. 21. 14:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves masodik kommentelő teged nem jogosít fel arra semmi sem hogy kioktass. Ha lenne szemed akkor eltudnad olvasni hogy mi volt a feltett kerdes , es csak egy szimpla ember letedre te ne jelents ki olyat hogy tudobeteg vagyok. Mert mindig jarok vérvételre tüdőszűrésre mellkas rongen stb. Es Kepzeld semmi bajom. Egy ismerosom aki 45 eves is dohányzik mar kb 25 eve es sipolt mar a tüdeje megis makk egezseges. A masik meg hogy edesapamrol leveheted a szemedett drágaságom mert neki sincsen semmi baja! Az Idiotta megjegyezeseidett meg tartogasd edes anyadnak vagy akárkinek mert normalis kérdésre nem sedre valaszt kertem. Es nalam fiatalabbak is dohányoznak tehát szerintem kuss.
2017. febr. 22. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
:D ostoba vagy nagyon drágaságom. De csak szólok, hogy medikus vagyok, bőven többet tudok a témáról, mint te, de 16 évesen és ilyen tudatlanul te sosem fogod megérteni, még akkor sem, ha feketén-fehéren leírjuk mi bajod. Leírtam, olvasd el az 1. kommented és próbáld értelmezni. Mit hittél, mit írunk? Hogy valszeg lenyeltél a gumikacsát és az sípol? Te drágám tüdőbeteg vagy, ha tetszik ha nem. És vagy elfogadod, vagy nem, de a te életedet fogja megkeseríteni ez, nem a miénket. Ja és csak úgy megsúgom, a röntgen sem mutat ám ki mindent, esetleg ha már előrehaladott copd-d van és teljesen elhaltak a szövetek vagy ha tüdőgyulladásod van, de ilyet neked nem fog kimutatni, csak ha már késő.
2017. febr. 22. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia Lili!

Én azt javaslom, hogy feltétlen menj el orvoshoz, hogyha tartósan jelentkeznek ezek a tünetek amiket írtál. Amit az előttem szóló írt az annyiban igaz, hogy a cigi káros az egészségre és mindazon betegséget okozhatja amiket ő leírt. Csak egy dolgot nem vett figylembe, mégpedig azt, hogy itt mindenki tud olvasni és rá van írva a cigisdobozra a figyelmeztető szöveg. De visszatérve a kérdésre, ez valószínűleg egy megfázás, vagy ödült hörghurut is lehet, sőtt valószínű, hogy valami ilyesmiről van szó. Én azt javaslom, hogy ne szívj olyan sokat és akkor elmúlik hamarabb:):)

2017. febr. 22. 16:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudobeteg persze.🤙Aztan az nalad mit tartalmaz?;D
2017. febr. 22. 18:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo koszonom:)
2017. febr. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!