Fáj a tüdőm, ha nagy levegőt veszek?
Figyelt kérdés
Nem cigizek sokat, most már egyáltalán nem, de régen sokat vizipipáztam.Azt hallottam, hogy ha valaki sokat vizipipázok, az nagyon egészségtelen.Ha nagy levegőt veszek, akkor elkezd hirtelen fájni és köhögnöm kell.Mit csináljak?2013. okt. 19. 15:30
1/3 anonim válasza:
Drága barátom le kellene szokni a dohányzásról.Annó ugyanazt éreztem sok-sok éve.Komolyan mondom.Nagy levegőt vettem szóró fájdalom követte,aztán köhögés egyből.menj tüdögondozóba rtg -re.Remélhetőleg nincs semmi baj.Utólag írnám a vizipipa nagyon brutális a tüdővel,én is ezt hallottam.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak megfáztál, menj el hétfőn a háziorvoshoz, meghallgatja a tüdődet és ha kell, elküld röntgenre.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. okt. 19. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!