Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigit h tüdözzem le? Az...

A cigit h tüdözzem le? Az elég ha szivom és utánna veszek egy levegőt? Vagy hogy?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 14:39
 1/5 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Jobban teszed, ha sehogy.

Én 35 évet dohányoztam, két évvel ezelőtt igen nehezen szoktam le, és addig kb egy középkategóriás autót füstöltem el.

Te is jobban tennéd, ha inkább kocsit vennél, és még a tüdőd is megmaradna.

Pedro

2012. dec. 23. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
főleg 12évesen, 65ös iq-val nem kellene ilyenbe belevágnod.
2012. dec. 23. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
bekell helyezned egy végbél kúpot hogy a levegő megfelelően áramoljon, utána vedd a szádba a cigit és fújd meg úgy, hogy a feneked befeszüljön. Utána engedd ki és szívd be a levegőt, pár centit a cigarettából is nyugodtan szívj be, majd edd meg a maradék dohányt, ha kívánod.
2012. dec. 23. 17:29
 4/5 anonim válasza:
54%
Szivod a cigit de nem engeded kia füstöt hanem szivsz rá még egy kis lvegöt és lemegy a tüdödre majd kifujod..ijen egyszerü..és 2.éve dohányzom és 14 éves vagyok..de leszeretném tenni mert már ggondok voltak a tüdömmel ugyhogy szerintem sehogyse szivd le hanem adigg hagyd abba még nem vagy annyira oda érte! :))
2012. dec. 23. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne dohányozz,mert terrorista lesz belőled.Értem?
2012. dec. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!